Varhanní hudba na Novoměstské radnici v Praze 2

ahojky, máte někdo zkušenost s varhanní hudbou, kterou zajišťuje Novoměstská radnice v Praze 2? Díky za jakékoliv info. Kačka
Odpovědět
Ahojky, sestra se tam vdávala a myslim, že měla zajištěnou varhanní hudbu (Air od Bacha + klasický svatební pochod) a nebylo to špatné. Dali jí seznam, ať si vybere. Ale už je to víc jak pět let, tak nevím, jak to tam chodí teď.
Odpovědět
Zdravím, celkový dojem z "personálu" Novoměstské radnice jsem neměla moc dobrý včetně hudby. Sice jsme jí vůbec nevnímali, ale podle videa jsme pak zjistili, že snad ani nehráli, co si snoubenci vybrali ze seznamu.
Odpovědět
ahojky, jojo,my máme taky seznam skladeb...Máme už i vybrano..tak doufam,ze aspon ten svatební pochod poznáme :o)...Díky za Vaše dojmy!Jen mě zajímá, co mám očekávat ;-)
Odpovědět
abisag: Nicméně dala jsem na Vaši radu a místo fotografa Zikmunda,jsme si objednali nekoho jineho...tak snad nebude takový protiva..Takže díky za info!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
obnovuji diskuzi dotazem, zda je tu nekdo, kdo ma zkusenosti s hudebnim doprovodem - nechceme ranicni varhanici - bud chceme svoji, kamaradku, v tom pripade nevite, zda musime taky platit . jak se domlouvat? (ja si na matriku zavolam, ale tak jestli nekod nema zkusenost...), pripadne hudbu z prehravace...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?