Úžasná kapela Sendimusic, doporučuji

Holky, doporucuji uzasnou hudebni skupinu Sendimusic. Byla jsem okouzlena. Cisty zpev, uzasna atmosfera, svatebni hry. Jen same plus.
Odpovědět
Profilova fotka
@anabell3 Jen mám takový dotaz: Když už si děláte reklamu, proč takto? Sama jste mi psala IP, jak si udělat stránky a další věci a pak sem dáváte v plén, že jakoby nevěsta sebe doporučujete? :) věřím, že jste super zpěvačka a Váš kolega dobře hraje. V regionu Brno a okolí je také hodně svateb. Tak Vám přeji, ať máte stále plno.
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, kšeft je svatej a jíst se chce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 To jako fakt? Že ona je přímo součást té kapely?? To snad ne :-( Beru to, kdyby nabídla své služby, to je jasné, ale vydávat se za nějakou náhodnou posluchačku nebo jak to nazvat?
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 Podle mého názoru ano. Proč by se jinak nevěsta pouštěla i sama do interního hdnocení ostatních hudebníků a několikrát tu už i podobně přispívala. Je dobré, když Vás hodnotí ti, kterým jste hráli na svatbě. Ale sami si tu dělat reklamu.. nevím. Ale samozřejmě, že až sem Anabell3 příjde, může vše strhat, že je jen nevěsta, která na tuto muziku tančila... ale zdá se mi to nepravděpodobné.
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 @giacomo @pet23 Upozornění na podezření ze skryté reklamy. Pod nickem @anabell3 vystupuje pravděpodobně zástupce kapely Sendimusic. Nemáme důkazy ani 100% jistotu, že jsou to oni, ale na základě našeho interního systému máme podezření, že se jedná o tuto firmu. Kapela byla už dříve několikrát upozorněna, že firmy na Beremese mohou vystupovat jen jako registrovaní Profesionálové. Přesto se prezentuje vždy pod novým uživatelským nickem a podobným způsobem jako v této diskuzi. Předchozí příspěvky a nicky byly smazány, tento a případné další budeme ponechávat a vždy k nim připíšeme toto upozornění. Tímto upozorněním chceme našim uživatelům vyjít vstříc a sdílet naše podezření na skrytou neplacenou reklamu. moulinkaa Asmira team
Odpovědět
Ano, jsem zpevacka ale folkove kapely. Sendimusic, Nova tchyne a dalsi jsou kamaradi ktere radi poslouchame. Na me svatbe bude hrat Countryo, tak ze nevim co resite. Me take doporucovala spousta lidicek saty, kvetiny atd a tak ja zase doporucuju ty lidi, o kterych vim ze jsou profesionalove. Kdyz jsem davala poznamku na kolegove stranky, myslela jsem to v nejlepsim a take ze to ted ma na urovni. Ceske kantry se na svatbach hraje malo, tak ze nase kapela na beremku tu nikdy nebude, snad nekdy ale neni o tenhle druh muziky bohuzel zajem. Dojedte v lete do Buchlovic a tam nas uvidite. Jinak, jmenuji se Anabel a menit nick rozhodne nebudu. A Sendimusic, tak Ivo S Tinou postoupil do hlasu Ceskoslovenska, tak ze Jim zase delam reklamu. Ja hraji ferovou hru a na rovinu. At Vam to hezky hraje, tak jako jmajtgjdmjamjtjgmdajmtjgendimusic. Anabelka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?