Tereza, jedině Tereza ...

Profilova fotka
Ahoj holky. Potřebovala bych od Vás radu. Jsme dvě Terezy, které se spolu 1. 7. 2017 berou a moje budoucí žena by chtěla tančit první tanec, tak trochu tematicky, na píseň Tereza od Waldemara Matušky. Jenže když jsme se do ní zaposlouchaly, nejsem si úplně jistá tím, že má cca od půlky vhodný text k tomuto tanci. Žena tvrdí, že to nikdo nebude vnímat, ale já si to až tak nemyslím a text vnímám. Pro ty, které neví: Tereza jedině Tereza Měla by slyšet píseň mou Ostatní prominou Nestojím o jinou Jen pro tu jedinou Chci tady žít a zpívat Tereza jedině Tereza Je toho pravou příčinou Že tady statečně Hrdě a zbytečně Do větru zpívám píseň mou. Možná za rok Za dva že pozná Kdo měl její úsměvy rád Láska že je sladká a hrozná Když se dostaví nečekaně A jednostranně Terezo přečti si Terezo Otázku kterou v očích mám Nápisem tiskacím K tobě se obracím A ty víš předem Nač se ptám Děkuji za reakce, holky. :-)
Odpovědět
To je hezký :-) mě to přijde v pohodě, tématický a vtipný... my měli Queen To much love kill you a Metalicu Nathing else matters, také to nejsou svatební písně, ale my je milujeme :-) a texty my přijdou na nás dva jako šitý, takže pokud se Vám písnička líbí, proč ne :-)
Odpovědět
Upřímně, mně by se taky text úplně nelíbil na první tanec... Zvlášť když je ta píseň takto notoricky známá a česky. Pokud máte kapelu, tak bych se domluvila na modifikaci textu pro vás dvě na míru a nebo po prvních dvou slokách to nechat v broukání. Případně s DJem se dá domluvit taky na zeslabení písničky, nebo si nechat romantické ploužení na neutrální úvod písničky, nechat zaznít "Tereza, jedině Tereza.." a pak to změnit na nějakou veselou rychlejší. :-)
Odpovědět
A co zahrát první dvě sloky dvakrát po sobě?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to moc líbí a fandim vám Terezky :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Jste úžasné, děkuji za Vaše reakce. :-) Vymyslíme tam alternativu, aby tam byla jen ta první, případně poslední sloka a bude to jak z pohádky. ❤️ Moc děkuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se mohu připojit s názorem, lidé nesou velmi nelibě jakékoli úpravy klasických, natož česky zpívaných písniček. V tomto případě si dokonce dovolím tvrdit, že jde o rodinné stříbro. Hraje se u táboráků, v rádiích, a pokud ji nějak sestříháte, nebude se to lidem líbit. Pokud by na tu melodii někdo ovšem složil úplně jiný a kvalitní text, v takovém případě by se to mohlo setkat s úspěchem. Jinak obecně ta písnička pojednává o nenaplněné lásce, takže jako vyloženě tématickou na první tanec bych ji asi nedával. Ale kdo se u takhle notoricky známé písničky zajímá o text? Každopádně přeji hezkou svatbu!
Odpovědět
Profilova fotka
@giacomo Děkuji za reakci. 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@teate Co instrumentálka beze slov? Všichni mají tuto písničku znají, ale ne každý umí slova na 100% :-) Rozhodně všichni poznají, o co jde a mě to jako přijde vtipný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?