Svatební playlist - podělíte se?

Čaute ženy, na svatbě nejspíš nebudeme mít živou kapelu, pojedeme hezky z písniček z ntb a ozvučení. Mohla bych se Vás zeptat, nemáte některá sepsaný playlist s názvy písniček (nebo vytvořený na YT) a že byste se o něj podělily? Pár písniček mám vypsaných, ale né tolik, aby vydrželi hrát až do večera :). Děkujeme :)
Odpovědět
Já bych na cizí playlisty moc nespolíhal, něco jako univerzální svatební playlist neexistuje. Hudba, která fungovala u někoho jiného, u vás totiž vůbec fungovat nemusí. Když už do toho jdete a chcete si to pořešit sami, tak se zamyslete hlavně nad tím, jakou hudbu ocení vaši hosté, pokud budete chtít, aby se zábava trochu rozjela. A domluvte se s někým, kdo ten proud hudby bude trochu korigovat dle situace a bude zároveň hlídat, aby do toho každý libovolně nevrtal :)
Odpovědět
@mira13 Já ale nemyslela že mi někdo pošle co má vybrané za písničky a já vše do puntíku okopíruju :). Je tolik písniček, které se hrají třeba v rádiu, nebo se poslouchají v Praze a když jsem tam teď byla, tak jsem je v životě třeba neslyšela :). Jde mi o tu inspiraci, kde bych si playlist prošla a vybrala bych si takové, které by se mi hodily/líbily :).
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Já jsem zatím taky v procesu postupného vymýšlení :-D Bohužel nejspíš nebude na místě moc prostoru pro taneční parket, proto jsme se rozhodli pro pouštění hudby z ntb, ale postará se nám o to kamarád zvukař, tak to snad nebude průšvih, že by to nehrálo tak, jak má. Já chci hlavně svoje oblíbené písničky a to, k čemu mám nějaký citový vztah. Takže v seznamu mám např.: Arakain, Aleš Brichta, Argema, Michal David (k nespokojenosti některých :-D ), Daniel Landa, Daniel Hůlka, Kabát, Motus, Press Rock, Reflexy, Turbo, ... Samozřejmě budu vybírat písničky, které se hodí. Pak nějaké muzikálové, na to jsem ulítlá. Obecně mám radši CZ/SK, takže si občas pustím na YouTube nějaké playlisty a ukládám si písničky, které mě zaujaly. Ale takové ty "hity" si pak budu muset taky dohledat, protože to neznám, no... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Skús pozrieť aj tento zoznam "50 zahraničních i domácích písní, které rozhodně musíte zařadit na svůj svatební playlist": http://www.beremese.cz/50-pisni-ve-sv... možno niečo z toho vyberieš :)
Odpovědět
@janamartish dobrá duše, děkuji ♥
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez nie je zač, rado sa stalo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máte od nás zprávičku na IP. Hezký den přeje Yvona Juchelková.
Odpovědět
Taky bych nespoléhala na playlisty :) Vždy by měl u písniček být někdo, kdo vidí, co se líbí lidem, na co tančí, na co zase naopak ne, ať tam zbytečně po super songu nezahraje něco, co všechny posadí, z vlastní zkušenosti vím, že se to pak blbě na parket zase shání :D Taky stoprocentně nastane situace, že se všichni k ntb budou opilí drát a pouštět si svoje písničky, které nikoho nezajímají, nebo to budou ukončovat předčasně ty písničky, neboť už budou chtít dávat něco dalšího atd... být Vámi ještě si to rozmyslím, opravdu je skvělé, když se Vám o to stará profesionál :) At už kapela nebo DJ
Odpovědět
@goldengirl1994 Děkuji za názor :). Samozřejmě že o písničky se někdo starat bude, nechat NTB jen tak aby si pouštěl co mu příjde vhodné asi nebude to pravé ořechové. I tak ale potřebuju nějaké písničky vybrat a vytvořit z nich seznam, ze kterých se bude vybírat :).
Odpovědět
Profilova fotka
@nicorodriguez Doporučuji si pronajmout od firmy JUKEBOX / např. zábavní automaty com/, který hraje dost silně...A máte to i včetně KARAOKE nabídky. Celkem cca 15.000 písní..Neubráním se však názoru, že na Váš nejdůležitější den bych volil DJ. Ten nejen provede hosty i Vás celým večerem a dodá svým slovem pocit vyjímečného večera.. Jako člověk, který se pohybuje v médiích od roku 1996 a věřte, že zvukař je dobrý na zvuk, ale nemusí být dobrý na všeobecný hudební přehled, mluvené slovo atd. A vždy se dá pracovat s daným rozpočtem..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?