Svatební písně. Co hrálo na svatbě vám?

Ahoj holky. chtěla jsem poprosit, jestli byste mi nepomohli s výběrem svatební písně. Na příchod asi nemáme klasicky svatební pochod (jen ještě nevíme který, ale přítel chce klasiku) no a pak už je to na mě... a já bych radši něco z oblasti vážné hudby, protože máme svatbu v kostele. Zatím co jsem tak hledala, tak mi v úvahu připadá Air od Bacha a pak od Andrea Bocelli Vivo per Lei... ale kdyby jste některá měla nějaký jiný nápad anebo třeba mi napsala co hrálo vám, budu vám moc vděčná :-) S.
Odpovědět
Profilova fotka
Vybírali sme hudbu s učitelem klavíru, který má kapelu a bude nám hrát na svatbě. Na příchod odchod budeme mít klasiku-Lohengrin, Sen noci svatojánské. Během obřadu sme si hudbu nemohli vybrat, ale povedlo se:-) Máme: Stín katedrál, Tears in heaven-Eric Clapton, Imagine-Lennon. Co bych radila a je pěkné: B.Streisand - Woman in love Lennon-Imagine (pěkně zní na klavír) Clapton-Tears in heaven Rod Stewart-Sailing Adams-Everything I do Jinak na klavír zní pěkně slavnostní Nebeští kavalérové, taky hrál jednu co hodně hrají v Anglii a bylo to pěkné. Pak taky zní pěkně písnička I do not know how to love him (Máří Magdaléna)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na mail: hudbasvatba@seznam.cz heslo beremese Tam nějaká inspirace bude ;-) Mě to taky moc pomohlo... Dávala jsem tam včera Yesterday hrané na housle, to by v kostele krásně znělo ;-)
Odpovědět
Ahojky všem,poraďte mi někdo kolik vlastně písní budem na obřad potřebovat? Máme svatbu venku, v pátek 5.6. na Čeladné.
Odpovědět
Profilova fotka
holky písen na svatební pochod si můžu sama určit,nebo mi dají oni vybrat
Odpovědět
Profilova fotka
to záleží kde to máte, jestli tam budou hudebníci atd. Ale i tak se s nimi dá domluvit předem co by jste si přáli. Jestli vám to budou pouštět z cd, tak to si můžete namíchat co chcete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
na radnici to máme-takže to se tam musíme domluvit...právě ,že se s námi nikdo nebavil o hudbě...chtěla bych písen od Briana Adams z filmu robin hood-krásná co :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
myslíš everything i do? tu jsme taky chtěli Dali nám seznam písní, co se tak hraje.Takže něco máme svého a něco ze seznamu. Musíme mít pochod na začátek a na konec plus dvě až tři na obřad.Ale většinou se dává klasika.
Odpovědět
Profilova fotka
no na radnici by nemuseli trvat na klasickém pochodu, tam by něco modernějšího mohli skousnout.. U nás v Roudnici n.L. na radnici mají pianistu a houslistu, hrají více věcí, před obřadem se vás zeptají co byste tak chtěli a už to jede....ale je to nádhera, když spustí ty housle, pláčou i chlapi :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojte, potřebuji poradit. Za týden jedeme na kamarádčinu svatbu a ona si přála, aby až vyjdou z kostela, bysme jí (asi 7 lidí) zazpívali nějakou písničku o lásce s kytarou. No a marně jsme přemýšleli, jaká písnička je o lásce a zároveň není depresivní :-D Poraďte prosím, jestli by vás něco nenapadlo. Moc díky!
Odpovědět
Profilova fotka
.... rokosicer : a co třeba Láska prý
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.youtube.com/watch?v=SL57PL...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.youtube.com/watch?v=gj6eAk...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to teda neznám :-N Zatím mě napadlo: Něco o lásce, Otázky, Okno mé lásky, Dej mi víc své lásky....
Odpovědět
Profilova fotka
Něco o lásce od Dobeše? Ta je krásná, ale moc si nedokážu představit, jak by vyzněla při vycházení z kostela :-| Dej mi víc své lásky by zas vyznělo celkem vtipně, tak záleží, jestli si to dotyčná nevěsta tak představuje, Okno mé lásky už mi přijde asi lepší....Písničku Otázky asi neznám, nebo si ji aspoň nevybavuju...
Odpovědět
Profilova fotka
No ono to asi nemá být přímo, jak budou vycházet, spíš vyjdou a chvíli ještě postojíme před kostelem, focení a tak, možná přípitek, no a mimo jiné bysme jim tam i zahráli a zazpívali.... Ta svatba bude taková zvláštní, protože pak se půjde na vláček, který nás odveze kousek dál, kde bude vyloženě stanové městečko, oheň, špekáčky a kytara, takže ani samotný obřad respektive to co bude před ním a po něm asi nebude zcela klasické a oficiální...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahoj holky, moc se mi líbí písnička z Rozbřesku 1.část, která hraje, když probíhá svatba a ráda bycj si ji sehnala na obřad, co myslíte?:-) http://www.zkouknito.cz/video_83653_t... - je to od 12. minuty a 36.sekundy po celý obřad... Mám ale problém ji sehnat, protože nevím, jak se jmenuje...víte to někdo,prosím?? :-)
Odpovědět
svadobný pochod sme mali klasický od Wagnera, nie od Bartholdyho, ten mi totiž pripadá dosť morbídny a ten Wagnerov je fajn. Potom počas obradu nám hrali priatelia muzikanti džezové témy, keďže sme s manželom taký džezovo džezový. a on je tiež muzikant. no a potom na večeri sme si púšťali svoju vlastnú hudbu z cd.
Odpovědět
Profilova fotka
@amemait1 myslis Iron and Wine - Flightless bird,American Mouth?
Odpovědět
Nám hrála na obřadě tato: http://www.youtube.com/watch?v=w6AxZQ...
Odpovědět
@amemait1 http://www.youtube.com/watch?v=AF_IX_... myslíš tuto?
Odpovědět
ja som mala na prichod 2nevesta v bielom zavoji", len je to v slovencine, tak neviem ci by sa ti to pacilo:)) ja by som si to znova..nadhera!
Odpovědět
my jsme měli svatební pochod,pak písničku z filmu West Side Story-Maria,pak písničku z filmu Starci na chmelu-Den je krásný,a písničku Stín katedrál
Odpovědět
Nám hrála na zámku Musica festiva di Praga. Hráli klasiku - Bacha a tak. Bylo to nádherný. Ještě teď mi to zní v hlavě a uslyším to do konce života. Žánr bych doporučila vybírat podle vkusu a místa, kde se svatba koná. Ale kdo jen trochu můžete, pozvěte si živou hudbu. Je to uplně něco jiného než z CD.
Odpovědět
Profilova fotka
@chriska Jo,jo,jo to je přesně ona!!! :-) DĚKUJU!! Já nevím proč, ale moc se mi líbí a nemůžu ji dostat z hlavy...Pustím ji dneska miláčkovi,abych zjistila,co by na ní řekl... ;-)
Odpovědět
@amemait1 ten můj ji hned poznal, aniž by ten film někde viděl a když zjistil, že to opravdu je ze svatby upíří, tak okamžitě to byla ta nejhorší skladba století :-D Ale svatba budeme mít bůhvíkdy, takže na to zapomene a já mu ji pustím znovu. Nemá vůbec hudební paměť jak jsem za dobu s ním zjistila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D No můj Twilight viděl, byl se mnou na nich v kině, takže jsem zvědavá jak na to zareaguje. Nebudu mu říkat dopředu odkud to je, nejdřív chci, aby mi řekl,jestli se mu líbí nebo ne a podle toho mu to pak řeknu. Ale obávám se,že v tomto budou asi ti chlapi stejní :-D
Odpovědět
My jsme nastupovali na úvodní píseň z Indiana Jonese :-N a při obřadu hrála "trapně" klasika :-D Pachelbel - Canon in D a Bach - Air. A to celý kupodivu stačilo i na gratulace, na který jsem teda měla vybranou Alžbětínskou, ale to už se fakt jaksi nestihlo. Ovšem do kostela bych na Indyho asi nešla :-D
Odpovědět
šrouby a matice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chriska Tak jsem mému pustila tu písničku z Twilightu, co chci k obřadu :-D Jen jsem mu řekla, že mu něco pustím,aby si to poslechl a aby mi řekl, jestli se mu to líbí nebo ne...A on hnedka po chvilce...to je z upírů.že?? :-D Tak jsem to přiznala a s obavama čekala, co bude....ale líbilo se mu to!!! :-) Takže to s největší pravděpodobností využijeme ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?