Svatebni party

Profilova fotka
Ahoj, mate prosim nekdo nejaky svatebni playlist online? Mame cesko anglickou svatbu takze chceme nejaky mix. Nemame lapels, takze idealne asi Spotify. Nebo nejaky jiny tip jak to vymyslet?
Odpovědět
My budeme mít základ že Spotify - žádala jsem wedding party a vyběhly mi mraky. Musím říct, že jsem byla velmi mile překvapena, jak super mix to byl. Ale přesně - musim ještě přidat něco "trochu českého". A můžu se zeptat - hudbu řešíte pouze takto nebo máte i DJ a Spotify mix pouze na dobu, kdy on nebude hrát?
Odpovědět
Profilova fotka
@hapajo ahoj, nene, Dj mit nebudeme, mame pouze malou svatbu a prislo mi to zbytecne drahe za to platit. Kamaradi meli taky jen hudbu s pocitace a nikomu to nevadilo
Odpovědět
My se taky klaníme k tomu, že DJ nebude. Ted, když jsem našla ty mixy na Spotify, tak se k tomu klaníme ještě víc. A najdeme tam vše pro anglicky mluvící stranu i tu český mluvící 😂
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, playlisty vam postaci, pokud chcete hudbu spise jako podkres. Pokud chcete party aby se i tancilo, tak na to playlisty zpravidla nestaci. Vyhoda je ze je to free, nevyhoda ze to nedokaze reagovat na aktualni momenty. Vzdy je to neco za neco. Pokud chcete, mohu vam poslat nejaky svuj playlist na spotify z odehrane svatby (8 hodin hudby).
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si sestavila na spotify dva vlastní playlisty, kdy jeden jsem pustila na začátku a později, když se zábava rozjela, jsem pustila druhý, taneční, kde byl mix rytmických, rychlejších, tanečních i těch na klasický ploužák. Ano, byly to většinou novější skladby. Nakonec se stejně po půlnoci pustil drumec, protože ti z nás, co to vydrželi až do konce, holt choděj do klubů převážně na něj. Takže za mě spotify v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
@ozzby Dekuji, to by bylo super, budu rada za jakoukoliv inspiraci, preci jen zarizuju svatbu poprve tak v tom mam trosku gulas :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Máte to ve zprávě :)
Odpovědět
@ozzby dobry den muzu tez poprosit? Diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?