Svatební kapela Caroline band. Máte zkušenost?

Mám objednanou kapelu Caroline band...jsou dražžší..ale podle ukázek na netu mi přijdou velcí profíci... :-) Má někdo osobní zkušenost.????
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dobrá volba... hrávajíi na Žofíně a to je na barovku co říct! Kdo chce pěknou svatbu s hudbou a tancem, takby na kapele neměl šetřit. Dědeček s klávesami za 2 tisíce není totéž co kapela s šikovnou zpěvačkou a zpěvákem :-)
Odpovědět
No taky si myslím...že se na tomto nemá šetřit..:-)))) Není nic horšího, než falešná kapela.. :-o Ta zpěvačka má opravdu krásný hlas.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzdycky je dobre mit moznosti, tak ti napisu jeste jeden typ, ktery mi byl doporucen: Funny Dance Band. Jsou pry skveli na mezinarodni akce, takze pokud mas dvojjazycnou svatbu, mozna ti budou vyhovovat. Ta mlada pani, co mi je doporucila je mela na sve cesko-americko-indicke svatbe loni v cervnu a nemohla si je vynachvalit. Ja jsem je osobne sice nikdy neslysela - na vlastni sluch :), ja nasi svatbu planuju vylozene pres internet, ale tady na beremese je to na ne sama chvala. Nekolikrat jsem mluvila s jejich kapelnikem Alesem pres Skype a je to fakt moc prijemny clovek. Hodne stesti s vyberem!! :) JG
Odpovědět
Ahoj Jani, u mě to bude na svatbě jednodušší.. ;-) Moraváci...Pražáci...a Jihočeši... :-) Potřebuji aby tam také mimo jiné hráli pár lidovek pro ty starší ročníky... Tak doufám, že zahrají od každého něco.. Jinak to jsi dobrá...takhle na dálku vše zařídit... Musíš pak poreferovat, jak to vše dopadlo :-) :-) Gábina
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mám je objednané také, na 1.8. už jsi svatbu měla, nebo ještě ne? veronika
Odpovědět
Ahoj Verčo, svatbu mám až 4.10..Chtěla bych se zeptat..už jsi je slyšela na živo..??? A budou Ti zároveň moderovat a dělat zábavu..??? Mě pan Dreser ujistil..že by to neměl být problém..tak bi pak napiš..jak vše probíhalo.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,na živo jsem je neslyšela. Jestli je chceš slyšet na živo, přijď na Petřínské terasy, budou tam hrát od 17-22:00 ať to můžeš okouknout:-) jestli bude hezky, měli by hrát totiž venku:-) Na moderování a zábavě jsem se s nima nedomlouvala, to ještě uvidíme, náš hlavní bavič má totiž přeraženou na 2xčelist z přítelovi rozlučky se svobodou:-)
Odpovědět
verafo : Díky...tak to bych byla ráda...neboj..na svatbu Ti nepolezu...půjdeme tam na procházku..a jestli to bude slyšet..budu ráda.. x-) x-) x-) To s tím přítelovým kamarádem je dobré...to musela být teda rozlučka za všechny peníze.. :-D Jen prosím kudy se tam jde na ty Terasy..?? Byli jsme minulý týden na Petříně..a našli jsme jen Nebozízek..:-((( Docela mě mrzí..že nebudeme mít hostinu také tam..už to máme domluvené v Hotelu Kampa..a na ty Terasy jsem slyšela velkou chválu..ale hlavně je to určitě cenově přijatelnější.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, ano svědek je i organizátor, takže je to celkem zajímavé, ale jinak se už docela těšíme:-) Je to přesně na druhé straně co je Nebozízek, vystoupíte na stejné zastávce a nejdete vlevo ale vpravo po směru jízdy. nebo se to dá zdola procházkou projít až k té restauraci. P.S: hudba tě povede :-)
Odpovědět
Budu se snažit to jít omrknout... ;-) Přeji, ať ti vše vyjde a ať je to Tvůj nejkrásnější den.. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji i Tobě!
Odpovědět
ahoj holky:) taky jsem zrovna studovala www stránky caroline bandu a zajímalo by mě kolik si berou takhle za vystoupení na svatbě?? na jejich stránkách ceník nemají... a já svatbu plánuji až na příští rok tak se mi zatím nechce jim volat a tak:)
Odpovědět
Článek se načítá
luphen : ahoj..my je budeme mít cca od 16hod a řekli si 15000,- Je to dost...ale chtěli jsme něco opravdu super..a podle ukázek si myslím..že peněz litovat nebudeme.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vážené dámy, naše svatba s jejich hudou měla opravdu grády, takže my rozhodně nelitujeme za penízky, co jsme jim zaplatili!!! byly naprosto dokonalí a profesionální!
Odpovědět
To můžu potvrdit..byla jsem to okouknout..a už se těším..až mi budou také tak krásně hrát x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Gabi,tak to je dobře že jsi si našla čas a zašla tam podívat. Dokonce jsme o 1 hodinu prodlužovali, protože jsme měli tak cca hodinu skluz:-) jak nám lidi gratulovali.za prodloužení si řekli 3tis. Takže možná je dobré to domluvit dopředu.... Byl to náš nejhezčí den!
Odpovědět
verofaro: ahojky..už jsem Ti psala do Interní pošty...měla jsi to nááádherné :-) :-) Kapela skvělá..můžu se zeptat, kolik jste platili celkem??? A mají ceny na hodinu?? Koukala jsem, že jste měli hudebníky čtyři..to je pak dražší..ale nevyplatí se šetřit..hráli fakt skvěle!! Přítel mě nemohl dostat domů... :-D
Odpovědět
Ahoj, právě pročítám tuto diskusi a ráda bych se také připojila, protože Caroline band hráli i na naší svatbě a byli úžasní, vytvořili báječnou atmosféru. Hráli ve třech asi 5hodin a cena byla velmi přiměřená (pod 10.000 jsme se v pohodě vešli). Všem doporučuji! :-D
Odpovědět
Ahoj Czjano, hrozne by mne zajimalo, jaky typ hudby hraje Funny Dance Band. Ja taky budu mit dvojjazicnou svatbu a jeste schanim tu spravnou skupinu. Mas na ne nejakej kontakt? Gabi a Vero: mam radost, ze jste nasli tak dobrou skupinu, Caroline Band. Co hrajou, jenom Cesky, nebo i mezinarodne? Moc vam dekuju za odpoved. AR
Odpovědět
chicaaargentina: vé vé vé caroline-band tečka cé zet ;-) Máš tam ukázky tvorby a repertoár :-)
Odpovědět
gabriela01: Tak to mě těší..myslím že výběr této kapely byla trefa do černého ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
linda.holanova • 20. květen 2009 ve 21:51 ahojky máte někdo skušenosti s touto kapelou?jezdí po Praze?jak je to u ní c cenami?na svých webovkách vypadají slibně :-) předem děkuji za odpověď fogs • 20. květen 2009 ve 22:04 Lindo, zni fakt dobre... slysela jsem toho uz dost a tohle uz vypada jako zpev....jdu jim napsat a hned jak budu vedet ceny...pisnu ;-) jiko • Včera v 09:26 Ahoj,mám názor :-). Kapela složena z profesionálních hudebníků. Takových není řekněme v této zábavové branži příliš mnoho. Výhodu je většinou výborný hudební výraz, nevýhodou může být určitý neosobní kontakt, rezervovanost a nebo také vyšší cena. Kapela musí především převzít odpovědnost za celkovou zábavu svatební hostiny. Vždy je výhdou, když sama nebo spolu se svědkem organizuje svatební hry. Nikdo, ani sami objednatelé nebudou hodnotit v průběhu, a to zvláště, kvalitní ocejpající zábavy svatební hostiny hlasové niance, přesnou barvu, úroveň vibráta...Tzn. že dle mého názoru kapely u kterých to "vypadá jako zpěv" nebo také použitelných kapel v uzším výběru, je daleko víc, už proto že v reálu v akci to vždy zní líp, protože valná většina kapel pořizuje "domácí nahrávky" v rámci úspor nemalých nákladů. Preciznost o které je řeč je možná více vnímaná u rautů, formálnějších plesů apod. Pokud ovšem stojíš o preciznost tak špička pro Prahu je Funny dance band, tam je vidět hodně práce, kvalita, dynamika, charisma... luphen • Včera v 09:34 ahojda:) já jsem je kontaktovala někdy před 3/4 rokem protože se mi taky moc líbili x-) ..ale cena mě odradila... za asi 5 hodin hraní to je kolem dvaceti tisíc.... linda.holanova • Včera v 11:20 dvacet tisíc !!tak to je fakt mazec :-( fogs • Včera ve 13:11 no tak jsem je kontaktovala a zatim se mi ceny nedostalo, ze je to podle dohody...tak nevim, ale 20 tis to teda nedam ani za neco co jak jsem rekla vypada jako zpev... fogs • Včera ve 13:14 zkus Horvath band....levnejsi ale ne levni ...10 hod ( slozeni trio) cca 10 000 - coz je 8 hod produkce a 2 hod priprava , ale je v tom zapocitana v tomto pripade doprava . Nevim jak daleko to mas ty. podle toho se to muze menit.... nysek • Včera ve 13:16 Horváthy za 10tisíc??? Tomu nevěřím, hráli nám na maturiťáku před 5 lety za 20 ;-) fogs • Včera ve 13:28 jo na maturitaku je taky jine slozeni...to pak jo...zalezi kolik jich hraje a zpiva.... ;-) linda.holanova • Včera v 19:38 Děkuju Fogs omrknu to ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Caroline band muzu jen pochvalit, hrali nam v cervenci v Cejkovicich a nemohli jsme si je vynachvalit! Urcite doporucuju, ta vyssi cena za to stoji!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?