Svatební DJ včetně karaoke. Znáte takového?

Profilova fotka
Ahojky holky, já vím, že tu byla spousta témat dobrý DJ nebo zase témata zaměřená na karaoke...Jenže já bych potřebovala sehnat obojí dohromady...Tedy schopného DJ, který má i karaoke, nechci si karaoke ještě objednávat zvlášť...Navíc DJ potřebuji takového, aby byl vtipný, fakt trošku uměl moderovat...zahrál jak něco ze 70.-80.-90.let, tak i modernější hudbu typu Bad Boys z Mizerů...Nějak se mi nedaří nikoho dobrého sehnat, tak mi prosím poraďte...Předem děkuji za nějaké reference :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky fakt mi nikdo neporadíte?? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem sháněla dj hrozně dlouho. A konečně ho sehnala, ale máme stejnej termín, tak ti asi neporadím. Mám dj z inmusic a musím říct, že perfektní jednání. Hned se mi ozvali a všechno bylo za chvilku vyřešeny.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky už hrozně dlouho hledám a není to teda vůbec snadný :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my budeme mít DJ Bory, ale Brno je trošku z ruky, nicméně si myslím, že i tam jezdí, ceny mají super a karaoke taky.. :-) Mrkni na něj..
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na svatbě také DJ Bory a včera mi hrál na oslavě 30.narozenin. Je super a já nikoho jiného nechci na naše akce
Odpovědět
Profilova fotka
No, musím říct, že nechápu, jak jste se s tím dj Borym domluvily. Už jsem psala do nespolehlivých firem, že nebyl schopnej se nám ozvat, protahoval to jak dlouho, jednou byl volnej, po druhý obsazenej, po třetí jsme mu měli zavolat a nakonec po měsíci uhánění nám řekl, že nemůže. Prostě katastrofa. Ale věřím, že když už se vám povede se s ním domluvit, tak je to bomba. Možná by potřeboval někoho, kdo se mu postará o administrativu a domlouvání akcí. Protože to bude asi jedinej kámen úrazu.
Odpovědět
Profilova fotka
alllousek:to je mi líto, ale já tomu nevěřím.David je naprosto spolehlivý člověk a tyto věci vzládá. já jsem s ním byla již 2x bez jakýko-li problémů naprosto spokojená!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Allousku, tak já se sním domluvila úplně bez problémů, když sem volala a on to nezvedl, hned volal zpátky, takže možná byl problém jinde.. Myslím, že to moc hrotíš.. :-N Zuzanku, tak už to chápu, to byla tvoje oslava, mě trochu zarazilo, že tam byli i cizí lidi v hospodě, tak proto sem myslela, jestli hraje někde veřejně.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucie:to byla má oslava s 27lidmi a pár lidí sedělo na baru vrchního přátelé.Nejdříve nechápali a potom to rozjeli s námi a bylo to super.Pošlu ti potom nějaké fotky
Odpovědět
Profilova fotka
my taky budeme mít dj bory a super...tak jsme se minulý týden sešli...luci nesešli jste se snim na Andělu náhodou? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
cocci:neměli jste schůzku na Formance?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nee na Andělu, v úterý ;-) a pak právě řikal že má ještě někoho...jo a je z Budě¨jovic, jako přítel, takže o to je nám sympatičtější...fakt se nebojim že bude nuda, tenhle kluk ví jak na to...
Odpovědět
Profilova fotka
a bude i karaoke :-D ...čímž lituju všechny přítomné s hudebním sluchem ( já ho nemám a zpívám asi trochu falešně ale zato ráda)i ty lampionky budou, což jsem se divila, myslela sem že přítel řekne že je to blbost ale když to vysvětloval jak byl nadšen a určitě je tam chceme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Cocci, jj na Andělu.. :-D to sme byli my.. Tak lampionky my nechceme, ale k tomu karaoke ste mě asi ukecaly.. :-D ale já zpívat určitě nebudu, protože to by všichni utekli.. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
luci já si to myslela :-D my chceme, pro děti to bude zážitek a bude to i romantický, nikdo to nezná tak to bude překvápko...a zpestření programu...a kolik vás to vychází cenově?
Odpovědět
Profilova fotka
I s karaoke by to mělo být cca 8tis (10 hodin), a vás? Ale nevím, jak dlouho vydržíme, budeme ho mít asi od 16 h, tak uvidíme. My tam děti budeme mít jen 2, a to 11 letý kluky, ale nevím, jak se všichni budou tvářit na karaoke, trochu se bojím, že se jim do toho nebude chtít, nejsme v tomhle moc akční rodina.. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucie:s přibívajícím alkoholem v krvi budou zpívat i babičky, věř mi, je to super!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, myslím že to nehrotím. Nejsem jediná, kdo měl s domluvou problémy. Jedna slečna dokonce psala, že měsíc před svatbou se chtěla ujistit, že vše ok a bez problémů a on přijede a ani o ní nevěděl, tak sháněla na rychlo jinýho. A víc nevěst mělo problémy se s ním domluvit a nakonec od něj upustily. Je fakt, že víc je vás spokojených, ale s tou domluvou má opravdu problémy. Proto si myslím, že to vůbec nehrotím ani nepřeháním.
Odpovědět
Profilova fotka
luci nás to vychází taky tak nějak plus cesta a možná že nám bude hrát i při obřadu, ještě nevim jak to maj na místě s hudbou...
Odpovědět
Profilova fotka
alll.myslím, že to nehrotíme.Jsme jen lidi a stát se může coko-li.Já tomu nevěřila z důvodu toho, že na mé vzkazy reagoval v podstatě hned a nebyl jediný prroblém a tak to bylo i u mých známých, kteří si ho zamluvili. Každý má nějakou zkušenost a všichni se shodnout nemusíme samozdřejmě, ale pravda je taková, že David byť ve svých letech je profesionál a já jsem moc ráda, že jsme ho měli. U tebe je mi to líto, třeba se k tomu vyjádří.
Odpovědět
Profilova fotka
já teda nevim, komunikace po mailu bez problémů, občas delší rpodleva, ale měl ted hodně plesů tak se k mailu moc nedostal, pak jsem volala na mobil, domluvili jsme osobní schůzku, vše jsme probrali a tak a přišel mi naopak docela zodpovědnej, tak nevim, ale chyba se může stát vždy a každému...
Odpovědět
Profilova fotka
browneye:kdybys chtěla, znám dj s karaoke, který pochází od Brna, tak bych ti poslala kontakt..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, jelikož mi přišlo divné, že by se z Davida měl stát nezodpovědný člověk, poslala jsem mu odkaz na tuto diskuzi a David mi poslal tento Email, tak vám ho kopíruji. "Ahooj, tak tedy vyjadreni k one zalezitosti..:) Abych se přiznal, tak diskuze na beremese nesleduji vzhledem k vytíženosti naší firmy.. Nicméně Zuzka mi přeposlala co se zde píše, tak jsem se rozhodl k tomu vyjádřit.. Každý den přijde několik poptávek po svatebních hudebních produkcích ať už telefonicky či mailem. Převážně je to vcelku jednoduché kdy klienti dá se říci rovnou objednávají ( jsou u nás na doporučení ), ale jindy je to běh na dlouho trať. Probíhá komunikace, zodpovídání otázek, pak následuje rezervace a posléze třeba za 3 týdny se klienti rozhodnou objednat.. Pro nás, jak je asi logické je důležitá mailová objednávka, v tu chvíli se termín zapisuje do jiného diáře a počítá se s tím.. Vždy první objedávka padá na mě tedy na DJ Bory a v případě druhé je doporučován DJ Víťa. Z toho vyplívá, že je tedy možné aby jeden týden byl termín obsazený, jelikož rezervace má právo se tvářit jako obsazeno a druhý týden už může být volno.. Někdy se také stane, že mail pohltí i spamový filtr a tím se k nám vůbec nedostane. Nicméně beru plnou odpovědnost, pokud Vám neodpovíme do 3 prac. dní což se stává velmi zřídka - pouze když máme více než 5 akcí za týden. Jinak se snažíme odpovídat v co možné nejkratší lhůtě.. A pokud náhodou bysme se někomu z Vás neozvali ať už třeba mail nedorazil, tak není nic jednodušího než napsat znovu krátký mail.. Není složité zaměstnat sólo pracovnici na vyřizování svatebních produkcí produkcí, ale v tu chvíli není možné držet ceny, tak jak jsou nyní nastavené. Což je mi osobně proti srsti a pokud to jenom půjde, tak budeme držet ceny co nejdéle.. Máme za sebou stovky svatebních klientů a je zajimavé, že do dikuzí píše pouze malá hrstka, ať už pozitivní či negativní reakce. Podle mého názoru to asi svědčí o jejich spokojenosti, cca. 10 % klientů, kteří byli spokojeni vyjádří svůj názor v diskuzích.. Ostatní posílají děkovné doposi, které již brzy umístíme na nový web. Ale Ti co se cítí poškozeni urychleně vyhledají způsob, jak to předat dál. Nicméně i v letošní sezóně se s Vámi těšíme na spolupráci a děkujeme za poznatky v diskuzích, které si bereme k srdci. Vždycky je stále co zlepšovat a to i u nás. S pozdravem David Borovka ( DJ Bory , ChciParty.cz ) Je to asi dlouhý, ale snad to má hlavu a patu..:) Díky moc za všechno David"
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také si na svatbu beru Davida Borovku, jelikož s ním mám již několikaleté zkušenosti a doposud jsem s ním byl maximálně spokojený. Naprosto chápu, že je někdy pracovně vytížen a komunikace se né vždy povede ihned ( např. ihned volá zpět - pokud nepřijme hovor ), ale ve finále jsem se vždy na všem domluvili úplně v pohodě. Vřele doporučuji a jak tak tady čtu, nejsem zdaleka sám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, chtěla bych se Vás zeptat na jednoho konkrétního DJ - Jiří Pošík. Měla jste ho některá na svatbě?Byli jste spokojení?Nebo měli jste některá nějakého DJ z webovek wewewe vecirek téčka cz Předem díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
browneye:to mi vůbec nic neříká bohužel, tak to ti nepomůžu |-|
Odpovědět
Profilova fotka
browneye, já jsem ho kontaktovala, ihned se ozval a domluva byla v pohodě, ale byl moc drahej, tak jsme si to rozmysleli. Tak já už nevím. Nikomu jsem nepsala, že to hrotí, to jste psaly vy mě. Ale jak už jsem řekla, nebyla jsem schopná se s ním domluvit a nebyla jsem jediná, tak jsem to přidala k dobru. Nikomu neříkám, ať se tím řídí. Chápu, že jste byly spokojené, tak to tu napište a hotovka a nedělejte z toho kauzu jako blázen.
Odpovědět
Profilova fotka
Allousek: Právě, že mně se taky hned ozval, odpověděl na co jsem si vzpomněla, prostě fajn jednání...A z těch DJ, co se mi nabízeli, zase tak drahý nebyl, sice o něco dražší než DJ Bory, ale ten je obsazený, tak co nadělám...a zbytek byl zase dražší než on.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že pokud ti vyhovuje cena, tak do toho jdi. Zdál se mi v pohodě. Taky mi odpověděl na co jsem si vzpomněla. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?