Svatební DJ - Holešov

Prosíme o recenze na svatebního DJ, místo - Holešov...takze ze Zlínského, Olomouckého, Jihomoravského kraje... nějaký, který to rozjede, odmoderuje :) Dejte mi tipy , koho jste měli vy a kdo byl fakt dobrý :) děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mohu doporučit DJ Caesara ze Znojma. Není sice místní, ale jezdí i dál. Viděla jsem ho už na 3 svatbách a několika jiných oslavách, i na té naší bude, protože je prostě super. Odmoderuje všechny důležité okamžiky, uspořádá a odmoderuje soutěže (sám nebo se svědky), skvěle hraje, pobaví děti i babičky. Není to mladý klouček, co umí hrát jen klubové hity, hraje od těch nejstarších pecek po moderní hity, podle toho, na co lidi zrovna mají náladu a co si přejí. Zkus ho, jestli ovšem ještě bude mít volný termín, květen je blízko a oni už většinou mají termíny dost rozebrané. Kontakt najdeš na netu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn den Mácha
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?