Svatební DJ - 850 Kč na hodinu, je to dobrá cena?

Dobrá cena? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, odeslána interní pošta. S pozdravem Tým Uni - Dj´s.
Odpovědět
wow, to mi příjde drahé. Ale fakt nevím jak se ceny pohybujou. My máme známeho za 2tis na celý večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je to cena za vystoupení 1 hodiny, tak je to skvělé. Pokud je to za 10 hodin 8500Kč, tak je to vyšší, než obvykle. Cena je zpravidla dána na cca 7 hodin a poté je cena za další hodinu. Pokud to znamená 5950Kč/7 hodin, tak je to v kategorii, kde je již třeba chtít kvalitu. Tedy za opravdovou kvalitu to je cena adekvátní.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena je velmi individuální a odvíjí se od náročnosti a délky produkce. Pokud se jedná o renomovaného a známého DJe, který pracuje s pořádnou technikou a má zkušenosti a reference - tak proč ne? Pakliže je to "jen nějaký DJ" co chce rychle přijít k penězům tak bych byl na vážkách...i DJ je totiž dobrý a špatný, drahý a levný...není však dáno, že drahý musí být zákonitě také dobrý...šťastnou ruku ve výběru!
Odpovědět
Profilova fotka
Také mi to nepřijde nějak strašné.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše kolega "sodino" každý má nějakou cenu a za sebou mnoho spokojených novomanželů. Já třeba hraji více jak 15 let a odehrál jsem více jak 180 svateb. A nabízím dobré svatební dj od 500Kč za hodinu (kolega Martin) až po částku 1000Kč na hodinu (zpívající dj z minulé řady Superstar). Moje cena hudební produkce se právě pohybuje okolo částky 850Kč za hodinu. Ale je to o domlově, co od svatebního dj novomanželé očekávají. Cenovou nabídku vždy zpracuji na míru novomanželům, tak aby se jim to vlezlo do rozpočtu :-) S pozdravem a přáním krásného dne Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
@markully odeslána IP.Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Napsána interní pošta... S přáním krásného dne DJ Kouky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?