Svatba jako překvápko !

Ahojte. Připravil jsem pro svou milou takový dárek k výročí. Víme, že spolu chceme navždy zůstat, ale zatím jsme se ani nezasnoubili, a tak bych to chtěl udělat ráz naráz. Celou svatbu připravíme s rodinou a přáteli, vybereme jí šaty na míru, zajistíme obřad, oslavu atd. Máte nějaké nápady na kapelu? Je lepší DJ či kapela? Svatba bude u Opavy, ovšem ještě nemáme vymyšleno kdy a kde přesně, tak jen tak zběžně zjišťuji..
Odpovědět
1
2
Ahoj, je to krásný, jenom ale aby nebyla zklamaná, že si nemohla užít to těšení se na svatbu, výběr šatů podle svých představ, účesu atd. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Vezmu to podle sebe ;-) Každá ženská(a její maminka :-D ) se hrozně těší na vybírání a zkoušení svatebních šatů, různá zařizování, procházení všemožných míst, kde by se svatba dala organizovat, vymýšlení programu a tááák podobně....překvapení by to asi bylo, ale o všechno tohle bys ji "ochudil"....ale záleží také na tom jakého je tvoje nastávající založení
Odpovědět
Profilova fotka
Teda já bych chtěla do svojí svatby kecat a vůbec tak nejsem zastánce podobných "překvápek". Dost dobře si to nedovedu ani představit :-D
Odpovědět
Já bych byla hlavně přepadlá z toho, že jsem postavená před hotovou věc. I když vám všechno klape, svatba je přecejen důležitý životní krok a období zásnub je dobré i proto, že má člověk čas přemýšlet o tom a uvědomit si, co a proč že to vlastně dělá - pro mě to byla důležitá doba duševního posunu, tříbení si názorů a tak....Vzít se na základě překvapení bych prostě nemohla. Uspořádej podobným způsobem žádost o ruku, taková snaha bude určitě po zásluze oceněna :-) a přípravy na svatbu si pak můžete užít spolu :-)
Odpovědět
Tyyyjo, to fakt smekám! Já si zařizuji na svatbu skoro vše sama a bere to fůru času a tak, takže podle mě je to od Tebe hezké, že to chceš vše připravit... Myslím si, že přítelkyni dobře znáš, tak snad dokážeš odhadnout, zda by případně nebyla zklamaá z toho, že byla ušetřena plánování svatby... Mě osobně by to nevadilo ;-) Neříkám, že se mi plánování nelíbí, ale prostě určitě by mě neurazilo, kdybych přišla k hotovému :-)
Odpovědět
Mám typ - můžete to pojmout jako fiktivní dáreček a nechat ji v iluzi, že například - přihlásil ste ji a ona vyhrála soutěž , díky které si vyzkouší být modelkou svatebních šatů - např pro nějakou módní rubriku ve vašem městském deníku nebo tak podobně, . Sama si vybere šaty, vy zajistíte kadeřnici a kosmetičku a ona si podle sebe nechá vytvořit účes i líčení....
Odpovědět
Profilova fotka
nechci te zrazovat, ale tohle nedelej....to fakt neni zrovna ten typ prekvapka, co zeny cekaji...jestli si ten typ a bavi te vymyslet ruzny prekvapeni vymysli spis nejaky originalni zasnuby...
Odpovědět
Z tvé strany je to sice milé a i velmi romantické, ale já být tvá partnerka, tak asi pláču a nebude to radostí:( Každá nevěsta si chce užít to zkoušení šatů podle svého vkusu, každá chce mít tu možnost za sebe rozhodovat, udělat si tu svatbu podle svých představ..a pokud bude takhle hozená do vody, tak jí to nakonec bude líto..samozřejmě , její vkus , co se týká výzdoby a stylu svatby, asi znáš, atd..ale ty šaty..ty by si měla vybrat nevěsta sama...mě vybírali kamarádi a kamarádky úplně jiný typ šatů, než se mi nakonec líbil v zrcadle. Kdybych měla volit šaty, které by vybrali oni, tak to asi fakt prořvu a po zbytek života pak budu koukat na svatební fotky s lítostí :D jednou jedinkrát (když se zadaří:) ) v životě má ženská šanci být skutečně tou princeznou...a když se nebude cítit dobře v šatech a nebude se jí zdát výzdoba a ještě bude v šoku...tak si to tolik neužije:) a tohle bys jí vzal..ještě bych o tom popřemýšlela..ale pokud není typ, který má rád šaty a výzdoby a tady to zařizovaní..tak proč ne:) Jinak nejlepší kombinace je odpoledne kapela a pozdě večer DJ. A nebo jen jedno z toho, ale hodně kvalitní - třeba i moderující DJ, nebo moderující kapela:)
Odpovědět
Je to sice krásné gesto, ale mi by bylo strašně líto, že jsem přišla přesně o takové to "těšení se" na ten den.. Ale proti gustu.. ;-) Ať se Vám vše podaří tak, jak si představujete a přeji hlavně spoustu štěstí a lásky do společného života! :-)
Odpovědět
Tohle překvápko udělej, jen pokud na 100% víš, že by si nechtěla sama užívat a korigovat přípravu vlastní svatby. Myslím, že takových žen je opravdu jen velmi málo, takže to fakt pořádně zvaž, ať ti to do smrti nebude nevyčítat. :-) :-) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych se z toho šoku ani nevdala. Přijde mi to silně manipulativní a nelíbilo by se mi to. To je snad věc, o které rozhodují oba, tak velký závazek se nemá chystat jako překvapení s rodinou jí za zády. Není to narozeninová párty, proboha.
Odpovědět
Profilova fotka
by blááho za mě taky ne. těšila jsem se na svoji svatbu, na hledání, zařizování atd. tohle by mě asi dostalo...ale v opačné, smyslu. ale tvoji partnerku neznáme. možná chce být toho všeho ušetřena a být překvapená. ty ji znáš a víš jaká je a jak bude reagovat...
Odpovědět
Jak psaly holky, přítelkyni neznáme, třeba to vezme v pohodě. Mne tohle manžel udělat, tak bych se sekla a ten den si ho nevzala. Pro mne by to nebylo milé překvapení, cítila bych zklamaná, že takovou věc (obzvlášť, pokud neproběhla žádost o ruku, kde bych se mohla rozhodnout zda se vdát chci nebo ne) rozhodl sám. Kroky jako svatba, větší investice, děti,... považuju za párovou záležitost a myslím, že by se na tom rozhodnutí měli podílet oba partneři, nechtěla bych být (pro mne manipulativně) postavena před hotovou věc.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to bych tě zabila. Co když by už jen ty šaty nebyly dle jejích představ? Nebo styl svatby? Vážně radši ne. Myšlenka hezká, ale nakonec by to mohlo být pro dobrotu na žebrotu :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze ji budou chybet ty pripravy a teseni se a probirani s kamaradkami vsech moznosti i nemoznosti. Nechces to pojmout jen jako oficialni zasnoubeni? Takova zadost o ruku bude krasna a navic si pak svatbu uzije se vsim vsudy.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě rozhodně ne! asi bych tě zabila. Vím teda, že se jednou se vezmem a je mi jedno jestli to bude maličká svatba jen se svědky nebo maková. Ale přesně vím co chci mít za šaty co s vlasama a jaké by se mi líbily prstýnky a taky takové to těšení :) ..... to by mě asi mrzelo nejvíc... takové to mravenčení v břiše týden před a tak :) radím promysli si to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla bych totalne nasrana.radsi si dej zalezet na zasnubach...o moc přijde.
Odpovědět
Taky bych to nerozchodila...:-D
Odpovědět
S ledovým klidem bych ti přede všemi hosty řekla, že si tě nevezmu. Nebo že rozhodně ne takto. Připravovat svatbu s rodinou a přáteli a vynechat z toho jedinou nevěstu, to je dost šílené. Plánování svatby bylo jedno z nejkrásnějších období našeho vztahu, neochuzujte se o to... ;-) Ale třeba je zrovna tvá přítelkyně taková, která to nerada řeší a netěší se na to, pak je to v pořádku. No ale na názor ses nás neptal, tak odpovídám i na tvůj dotaz - zažila jsem na svatbách obojí a za mě je rozhodně lepší DJ.
Odpovědět
Mě osobně by to hodně mrzelo. Ale já jsem zrovna typ, co organizuje všechno a většinou mě to baví. Opravdu záleží na tom, jestli přítelkyni natolik znáš, že víš, že nechce být zasnoubená, že nechce plánovat svatbu a že řekne ano. :) Koho jsi jí vybral za svědka? Výběrem svědka dá člověk taky najevo, že je pro něj důležitá osoba. Víš, jaký chce dort, jakou hudbu, jaké místo? Můj přítel mě požádal o ruku po 7 letech a stejně to "ano, vezmu si tě" chtěl slyšet a až potom plánovat samotnou svatbu. :-) Na to, jestli je lepší DJ, nebo kapela by ses měl zeptat přítelkyně - kapela ti vždycky nezahraje jakýkoliv žánr, DJ se pro někoho nemusí na svatbu hodit..To bys měl soudit hlavně podle JEJÍHO vkusu a názoru. :)
Odpovědět
A kdy bys jí vůbec chtěl říct že se berete? Říct jí to v den obřadu je přece jen dost praštěné...přijde o moc krásnýho chystání...a i o hodně starostí:-D
Odpovědět
Profilova fotka
suhlasim s ostatnymi :) radsej sprav ako prekvapko zasnuby... mna osobne by asi dost nastvalo keby ma niekto postavil pred hotovu vec asi uz len z toho principu ze aj tie pripravy svadby, vyber siat atd ma cosi do seba. o to nechce byt asi ziadna zena ukratena :-) tak drzim palce
Odpovědět
Zadost o ruku a zasnoubeni a pak ta doba behem planovani svatby je krasne obdobi a me by strasne mrzelo, ze bych si to nemohla uzit. A nakonec mit svatbu, ktera bude jen podle predstav tvych a tve rodiny. Ja si myslim, ze to neni vubec dobry napad.
Odpovědět
Nedělej to, je to absurdní, a nejspíš ti za to nepoděkuje. Nehledě na to, že je otázka, jestli by to šlo vůbec zařídit po administrativní stránce, když by nepodepsala formuláře potřebné pro uzavření manželství. Požádej ji o ruku nějakým nezapomenutelným způsobem, uděláš mnohem líp. Mimochodem, já bych si tě za takových okolností nejen že nevzala, ale opravdu hodně bych přemýšlela o budoucnosti našeho vztahu. Myslím, že nemáš právo rozhodovat sám o její životě a takto manipulativně ji stavět před hotovou věc. Je hezké, že jsi přesvědčen o tom, že si tě chce vzít, ale ona by měla mít právo se sama bez nátlaku rozhodnout.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych to takhle rozhodne nechtela. Predsava ze prijdu o nase romanticke zasnuby, vybirani, planovani, zkouseni ktere nas oba s manzelem necely rok vazne skvele bavily, ze bych se nemohla tesit a odpocitavat dny, prohlizet mista, vybirat kvetiny, zkouset saty...je mi z ty predstavy fakt smutno ;). Ja si to nesmirne uzila a vim, ze uz to znovu nezaziju, chci svatbu jen jednu :D. Navic mam jasne predstavy co se mi libi a co bych chtela a fakt nevim, zda bys to vsechno u svej slecny trefil ;). Takze za me urcite ne, ne, ne, dost bys me tom nasral :D Ale pokud je jina (coz musis sam vedet nejlip), pak to treba zkus, uvidis sam :D
Odpovědět
Profilova fotka
Čirou náhodou jsem se zrovna včera dozvěděla, že kolegyně z práce byla požádána o ruku s tím, že si má jen vybrat šaty, ostatní už zařídil snoubenec. Hned mě napadlo, že je to sice na jednu stranu hezké gesto, ale mně osobně by bylo líto, že si ty přípravy nemůžu užít, vybírat, plánovat... Zrovna příští a přespříští týden jdu zkoušet šaty a moc se těším. Vážně byste ji o to chtěl ochudit? Co se týče další otázky, jestli kapela nebo DJ - za mě rozhodně kapela. Na svatbu se podle mě hodí daleko víc, ale je to každého názor, podle toho, co máte rádi. Já měla třeba vždycky radši zábavy než diskotéky, ty mě moc nebraly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, že bych byla z vybírání kytek a oznámení úplně štajf...to zase ne... Ale zase jsem měla poměrně jasné představy (hlavně o šatech, které jsem si nechala ušít) a třeba vybírání prstenů, které hodláme nosit každý den po celý zbytek života .....no představa, že mi tohle je upřený.... asi by mě jako dost nasral, kdyby to celý ukulil za mýma zádama :-D :-D :-D Plánovali jsme to cca půl roku a bylo to velmi milé období života, o který bych se nerada připravila. Takže pokud vyloženě tvoje přítelkyně neříká, že jí ze svatebních příprav je mdlo a že se na to fakt netěší, tak to takhle neplánuj.......viděla jsem nějaký americký video a celý mi to přišlo dost blbý a ujetý. Opravdu bych to takhle nechtěla - a to opravdu já nebyla typ nevěsty, která o tom dni sní celej život.
Odpovědět
Profilova fotka
No, když pominu připravenou svatbu, tak sice tvou slečnu neznám, ale každá z nás se těší už především na zásnubní prstýnek. Připravil bys jí o to nejlepší před svatbou. Hlavně my ženy rádi vyprávíme, jak jsme se zasnoubili, jak se připravujeme na svatbu a tak. A když se jí kamarádky zeptaj, tak co ona řekne? Žádný zásnubní prstýnek, do snubních prstýnků se vůbec nezapojí a přitom to je věc, kterou bude nosit celý život, třeba má vysněnou svatbu a ty o tom ani nevíš a úplně bys jí ty představy zhroutil. Já bych se bála, že by ti u oltáře řekla "Ne"...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?