Svatba bez hudby. Co si o tom myslíte?

Ahoj holky, co říkáte na nápad uspořádat svatební oslavu bez hudby (žádná živá hudba nebo DJ). Z rodiny tanci nikdo moc neholduje a z kamarádů už vůbec ne, tak by stejně asi bylo trapný, kdyby hudba hrála a nikdo netancoval. Nemáte některá zkušenosti se svatbou bez hudby? Díky za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, u nás je to podobné, takže žádná živá hudba. Možná bude hrát jen CD, ale ani o tom nejsem přesvědčená. Když už, tak jenom jako kulisa. Mejdan bude probíhat na zahradě, takže by se stejně nemělo kde tancovat a upřímně asi by o to nikdo z rodiny taky nestál. ;-)
Odpovědět
tak svatbu bez hudby jsemještě nezažila, ale na jedné svatbě kapela přišla až v osm, když oběd byl ve dvanáct. Celé odpoledne tam všichni seděli a byla docela nuda, protože když hraje hudba, tak se aspoň "zakryje" to ticho, když se lidi zrovna nebaví moc mezi sebou. A nálada je při hudbě taková "veselejší".. Nevím, jak to přesně vyjádřit :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak mi řešíme podobnou otázku. Svatbu bez hudby si taky nedokážu představit, ale spíš váháme, jestli by nám nestačil jenom kamarád, který dělá DJ. Hlavně by to šlo daleko levnějc, takže váháme, pro co se rozhodnout.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás bude hrát jen CD - přes víkend si připravíme nějaká CD s klasikou a další s jinými žánry, tak aby to nebyla nuda, ale příjemný poslech.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych pustila aspoň CD. Jako kulisu, tancovat nikdo nemusí. V tomto případě je živá kapela asi zbytečná, ale aby nebylo takový ticho.
Odpovědět
Souhlasím. Myslím, že nějaká hudba by měla být puštěná.
Odpovědět
ja bych dala aspon ty cd...jinak je to dost divny...a tancit se nemusi, ackoli ja tanec miluju....
Odpovědět
Profilova fotka
Můj názor jako nastávajícího ženicha je, že hudba večer by měla určitě nějaká být, třeba jen věž na cédéčka, aby aspoň dělala nějakou kulisu, pokud se u někoho netancuje. Já taky moc tanec nemusím, ale těch pár chvil tance na svatbě snad přežiju. Samozřejmě většinou se budeme věnovat hostům, povídat si, popíjet, nějaké to jídlo a tanec bude převážně pro ty starší, kteří tanec mají rádi.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas s ženichem... my jsme měli hudbu už při obědě (měli jsme DJ) a bylo to takový hezký, nebylo slyšet srkání polívky ;-) . A večer pak obzvlášt- jednak to bude jako kulisa a pak když se pije, tak se určitě i zpívá a pak i tančí :-D :-D :-D
Odpovědět
jezinka: Myslím, že když nikdo z vás netančí, bylo by určitě vhodné připravit si nějakou příjemnou hudbu na CD. A ani nemusí být příliš hlasitá. Jen pro tu příjemnější atmosféru. Spousta lidí, co netančí, jen tak sedí a právě se nebaví s ostatními, alespoň může poslouchat hudbu a třeba si jen tak pobrukovat.
Odpovědět
My taky nebudeme mít živou hudbu ani DJ,pustíme CD,ale jinak (pokud bude počasí) budeme taky slavit venku při ohýnku a s grilováním.Snoubenci ale přijedou kolegové ze souboru,kde dřív zpíval,takže nakonec možná i zahrají a zazpívají,prý vezmou určitě kytárky :-D
Odpovědět
my hudbu budeme mat urcite! u nas na svadbach sa zabava poriadne pri hudbe, od valciku po cardas atd. O svadbach bez hudby som pocula niekolko krat, mala ju jedna kamratka, reformovana fararka /zhodou okolnosti aj on je farar/ a mama jednej mojej znamej, tiez reformovany farari obaja. Tvrdili ze zabava bola, spravili si hry a dobre sa porozpravali. :-| Podla mna si to ma kazdy oslavit tak ako chce, a my sa chystame poriadne vytancovat :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme DJ, v mé i přítelově rodině je i starší generace trochu cool a na hlavu, takže jsou tam všichni schopni pařit na cokoliv :-)
Odpovědět
my mame dj,ale len takeho znameho,kt.bude pustat hudbu a kto bude chciet bude sa bavit a kto nie,tak bude sediet.Ale u nas sa budu bavit asi vsetci(aspon dufam)Bude to trocha neformalne,ziadne kamery a ni nejake sutaze ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme pouštět hudbu, protože přítel si kapelu nepřeje, ale úplně souhlasím s tím, že s kapelou je to živější, všichni se víc odvážou atd...
Odpovědět
Profilova fotka
u nas sa tiez nebude tancovat a bude sa pustat len taka podmazovka aby ticho nebolo, tiez budem mat kamosa a ten si este z cias kapely pamata moj styl a dostane black list co nemoze pustit ani keby co :) proste nieco fajn nevtierave univerzalne prijemne a hotovo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
renas..bavit se,grilovat,užívat si čerstvého vzduchu...a když bude nejhůř,můžeme tancovat i když se budou pouštět CD jen na věži,ne?My to bereme jako posezení s přáteli a ne jako tancovačku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky.. no ja uz jsem svatbu bez hudby a tance zazila a mile me to prekvapilo... kamaradi n+z meli pripraveny program na cele odpoledne a bylo to vyborne, jen na malou chvilku jsem zalitovala, ze se netancuje, protoze to ja moc rada.. :)) jinak u nas na svatbicce to bude tak, ze budem mit jen vez a cedla, pac v zamluvene restauraci je jen maly parket..
Odpovědět
Já jsem holka z Moravy a to bych nemohla udělat svatbu bez muzikantů... Každej se těší, až si se mnou skočí v kole :-D Ještě že mám půjčený boty od sestřenky... jinak bych měla nožičky samej puchejř... 8-) Budou nám hrát 2 hudebníci a mám na ně výborný reference.. Já osobně si svatbu bez hudby představit neumím... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas s iris, taky máme odpolední oslavu na zahrádce a budeme rádi když se tam všichni vmáčknem :-D samozřejmě že nějaká hudba bude formou cd, něco z klasiky, popíku samozřejmě pro pokročilejší hodinu i něco moderního, s tancováním nevím, nevím, ale třeba to nakonec taky zvládnem :-D už se moc těším
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda zažila pár svateb, kde hudba byla základní kámen úrazu.. Hodně špatní DJ´s a hodně špatný muzikant s klávesama.. Vzala jsem si z toho ponaučení a do muziky jsme dost investovali a objednali cimbálovku (6 lidí), jsou to prý zároveň dobří baviči, tak se doufám na svatbě nebude nikdo nudit a o to jde především :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to byste museli byt opravdu zaprisahli nepratele hudby (mluvim vseobecne), aby se vam nejaka nelibila (aspon CD) :-D jezinka> jses si skutecne jista, ze o vsech, co budou na svatbe, muzes rict, ze by v pokrocile zabave nechteli tancit?? nebo ze nemaji radi hudbu?? nemusi se preci hned tancit, staci poslouchat, nekdo si treba rad zazpiva, co ja vim.. my meli zivou kapelu (takove modernejsi country) a prokadali to cd vsech moznych zanru a bylo to urcite lepsi nez napjate ticho a cinkani priboru (i kdyz to u naseho rautu asi nehrozilo :-D ) dokonce zenich, ktery netanci, me sam nekolikrat vyzval, abychom se trosku "povrteli" v rytmu (nebo mimo nej) 8-)
Odpovědět
Ahojky ja mela na svatbe mnoho mladych svatebcanu a ti moc tancum neholduji.Tak jsem vzala svou vez nachystala hudbu.No a tancili vsichni.Uplne to stacilo.Svedek poustel cd no a vez hrala neustale :-)
Odpovědět
ahojte, tie, ktore ste pustali hudbu z cd....mali ste este aj nejake vacsie reproduktory? lebo ja rozmyslam nad touto moznostou, kedze este stale sme nikoho neozhnali, len neviem, ci to bude stacit na tu miestnost, len veza...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, z vlastní zkušenosti hlasuji pro hudbu (i reprodukovanou z CD), protože to je dokonalý podkres k zábavě. Nikdo nemusí ani tančit, ale je příjemné i povídání podkreslit melodií.
Odpovědět
Ahojte,aj ja volim hudbu len z CD. Len sa chccem spytat,ti co budu mat tiez tuto moznost,kto vam bude chodit obsluhovat vezu? Neviem,ci mam niekoho obtazovat zo svadobcanov alebo poprosit niekoho z miestnych.A pouzivate nejake repraky k vezi alebo to zvladne aj normalny magnetak?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my budeme mít živou hudbu - cimbálovku, je to i proto, že si lidé rádi zazpívají, a co si budeme povídat, večer už b udou zpívat i ti, co to moc neumí. Byla jsem na několika svatbách s cimbálovkou a bylo to fakt super :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme pouštět z MP3
Odpovědět
Ahojte, u nás bude počítač a ten bude pouštět hudbu celý den - tancuje se unás, ale nemyslím si, že je nutné mít kapelu na tak malou svatbu jako máme my - ještě musím udělat seznam písní a doufám, že se bude pořádně trsat :-D :-D Takže já jsem pro určitě, aby byla hudba alespoň jako kulisa ;-) calistka: záleží jak velkou místnost budete mít - s tím já problém naštěstí nemám máme doma udělané dvoje fakt dobrý bedny (milášek si hrál), ale pokud nebude velká místnost tak si myslím, že stačí i normální cd přehrávač ( to měla kámoška a byla spokojená)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?