Smyčcové kvarteto

Profilova fotka
Holky potřebovala bych radu. Budeme mít obřad venku u vrby, vše ve stylu rustikální svatby a taková jemná romantika to bude. Docela mě zaujal nápad smyčcového kvarteta na obřad. Poradila by mi některá kolik to tak přibližně stojí a zda je nějaké k sehnání v okolí Mladé Boleslavi?? Děkujii :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@terina91 Plánujeme podobnou svatbu, taky nedaleko Mladé Boleslavi. Teď si lámu hlavu s hudbou, zajímalo by mě co jsi nakonec zvolila!
Odpovědět
Doporučuji svatebni-kvarteto.cz my je také budeme mít jsou levní a hraji snad vše ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební kvarteto je výborné, to mohu potvrdit.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.pcq.cz/ Prague Cello Quartet. Střídali jsme se s nimi na jedné akci a mohu potvrdit, že to je super. Mimo klasiky hrají i např.Nothing else matters: Apocalyptica (Metalica) atd. stačí se podívat na jejich play list.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezitacz Ahoj, já měla nakonec na obřad Kvarteto Antic - kvarteto-antic.cz a byli báječní!! :) Hráli nám i po obřadu chvilku při focení a byli jsme opravdu nadšení, sice nehrají nic mimo repertoár, ale vybrali jsme si z něj nádherný písničky a u obřadu to bylo kouzelný a zvolila bych znovu kvarteto :)
Odpovědět
Diky za odpovědi, pořád s hudbou bojujeme. Nejvíc by se nám líbil klavír, ale máme svatbu venku v zámeckém parku a klavír by tam museli ze zámku přestěhovat stěhováci, naladit ho, nastěhovat zpět do zámku a znovu naladit. Snažím se najít někoho s vlastním pianinem, ale zatím marně. Klávesy se nám moc nelíbí a navíc bychom k nim asi ani nedovedli elektriku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den. Dovoluji si Vam nabidnout nekolik variant pro Vasi romantickou svatbu. Mame duo, trio i kvarteto slozene prevazne ze smyccovych nastroju, nebo v kombinaci s klavesami a nove i s harfou. Mame opravdu siroky repertoar (asi 150 skladeb) - klasika,evergreeny, pop, filmovky a muzikaly. Kazda svatba ma jednu pisnicku na prani mimo repertoar.. Pro romantickou svatbu je volba smyccovych nastroju opravdu to prave. Vypadame klasicky, ale hrajeme moderne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?