Smyčcové kvarteto Rubin quartet. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Měl jste někdo zajištěné smyčcové kvarteto? Mám takovou představu, že by hrálo při obřadu a pak ještě při hostině a po ní. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti. U mě zatím vede Rubin quartet, které hraje jak klasiku, tak populární melodie např. z muzikálů, swingové melodie atd. Líbí se mi jejich styl hry a komunikace s nimi je více než skvělá!! Tak rychle sem s vašimi zkušenostmi! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...stačí použít vyhledávač, tohle téma je tady již několikrát: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/z... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/h...
Odpovědět
Profilova fotka
Vyhledavač jsem samozřejmě použila ;-) Zajímal mě spíš nějaký aktuálnější názor na zmiňované kvarteto.
Odpovědět
Profilova fotka
...tak by to chtělo pojmenovat téma jako Rubin quartet ;-) tak by nejspíš nehrozilo že Ti bude téma uzamčeno x-)
Odpovědět
No my budeme mít jen na obřadu, protože za hodinu si berou 4 tis., což už zase nechceme rozhazovat tolik, abychom je platili třeba 7 hodin v kuse. Jinak je pravda, že témata, co tu jsou, jsou děsně stará a píše se tam spíš jen o triu a tak :-(
Odpovědět
Smyčcové kvarteto je podle mě skvělá volba! Udělá to nádhernou atmosféru a dodá to na důstojnosti obřadu, bych řekla :) takže schvaluju!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak jsem kontaktovala ještě jeden soubor (housle+hoboj+kytara). Teda můžu vám říct, že kombinace těchto nástrojů je úžasná!! A hlavně komunikace (zatím po mailu) s nimi je výborná, paní je strašně ochotná vyhovět a odpovědět na moje otázky :-¨) Takže já už mám asi jasno... :-)
Odpovědět
tak dej tip :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj, prosím, máte někdo zkušenosti s RUBIN QUARTET, víte, jak se pohybují cenově? Potřebovali bychom je jen na obřad, tj. 1,5 hodiny. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetina_b ahoj, tak objednali jsme RUBIN QUARTET na obřad a pak na par hodin na hostinu. Budeme to mít v květnu na Vrtbovské zahradě. Komunikace s nimi je dobrá, všechno už nám potvrdili. Ve Vrtbovské hrají tak hodinu (máme obřad v 14:30, tak začnou hrát v 14:15 a skončí v 15:15). Nevím jak to bylo dříve, ale teď ta cena je 5500 na hodinu. Snad to pomůže. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Zdravím, kvartet nám hrál na svatbě v květnu 2016 a hosté si je i dlouho po svatbě moc pochvalovali. Já, jako ženich, jsem si jejich hudby moc neužil, protože jsem před obřadem pořád někde běhal a po obřadu jsme se byli fotit. Ale ty skladby, co jsem slyšel, se mi moc líbily. Atmosféra byla skvělá. Komunikace s nimi byla výborná. můžete si třeba vytvořit vlastní seznam skladeb pro celou událost. Vybral bych si je znova. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?