Skupina jižní Morava

Nevěsty, prosím máte tip na skupinu, za rozumný peníze, která hraje nejen české písničky? Mám známé, ale hrají bohužel jen CZ jazyce a já bych chtěla i něco jinčího.. Našla jsem na webu nějaké skupiny, ale bohužel tam jsou ceny kolem 20 tis.. a to mi přijde mooc. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den navštivte naše webové stránky děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, protože zatím neuvádíte termín Vaší svatby, tak předpokládám, že se pravděpodobně bude jednat o svateb. párty na příští rok. Jsme trio z Brna a neměl by být pro nás problém splnit všechny Vaše požadavky, tak jak je uvádíte v poptávce. Podrobnosti a nabídku Vám posílám přes I. P. Pěkné dny přeje Zuzka :-)
Odpovědět
Duo Roman a Jarda, jsou super, zahráli všechno a roztančili i netanečníka ženicha ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídka v IP.
Odpovědět
http://www.berushkavk.estranky.cz/
Odpovědět
Dobrý den, nabídka v IP :)
Odpovědět
Moc vám všem děkuji. O víkendu na to vlítnem a snad vybereme
Odpovědět
Profilova fotka
Čeká nás ještě učinkování i dále za Brnem, tak záleží na termínu. Abyste měla z čeho vybírat, poslechněte si i naše ukázky.
Odpovědět
Zkuste Ferrum, hrávají na plesech, nám hrali na svatbě a všichni byli unešení. Za večer chtěli 8 tisíc. Hráli nám od čtyř do dvou. :)
Odpovědět
Doporučuji kapelu Duhu z Uherského Hradiště, zahrají cokoliv za hodně rozumný peníz. Jezdí i do Čech, hráli nám na svatbě a byli skvělí. Hrají do té doby než i poslední host neodejde. Byli s námi od 15 hod do cca 4hod si a vzali si pouze 8 000 kč
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Kapela Hroši - od lidovky po rock + organizace a moderování svatebních zvyků a her. Základní sazba 6000.- Jezdíme do 100 km od Brna, Aktuální termíny + hudební ukázky máme na webíku. Pohodový den všem ! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?