Sháníme DJ na svatbu 2.8. 2014 v Praze

Zdravím všechny, měl by někdo z DJ volný termín v sobotu 2. srpna 2014 od odpoledních hodin (cca od 16 hodin)do cca 1-2 ráno v restauraci v Praze? Hostů by mělo být max. 50, restaurace není nijak velká (podrobnější info bych poslala v osobní komunikaci). Chceme někoho, kdo by nám hrál hudbu podle přání a hlavně bez žádných Michalů Davidů a podobně. Budeme rádi i za občasné moderování, ale v nějakém poklidném duchu, žádný juch juch styl a trapné vtípky ;-) Dále nechceme žádné mlhy, zběsilá světla apod. Svatba bude multikulturní a poměrně specifická, takže bychom rádi i někoho otevřeného všem novotám :-) Měl by někdo z PRO v tento termín volno? A pokud ano, mohli bychom poprosit o kalkulaci?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Zaslána zpráva do IP PS: Zítra sem v Praze mohli by jsme si dat osobní schůzku
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Váš termín mám volný. V příštím týdnu se můžeme sejít v Praze. Posílám nabídku do interní pošty. Přeji krásný den. DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
@milanmiler @djzdenek Děkuji Vám oběma za zaslané nabídky. Ještě to projednám s ženichem po Skypu a ozvu se Vám! :) Já jsem totiž momentálně mimo ČR a vracím se 14 dní před svatbou, takže se s Vámi bohužel nemohu teď sejít :-| Každopádně Vám ale dám vědět. Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do IP, S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Profilova fotka
OK. Pokud budtete chtít, můžeme po Skype udělat společnou konverzaci. :-) Můj Skype: j.design1 DJ Zdeněk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Dobrý den, odeslána IP. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku vám zasílám na IP. Lukáš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?