Sháním zpěvačku na svatbu, máte tip na píseň na obřad?

Profilova fotka
Mám dotaz.. nakonec se bereme v kostele ve Vranově.. strašně ráda bych to udělala v takovým tom ,,americkým stylu,, kdy nevěsta dojde jako posledni.. a potřebuju něakou zpěvačku která by to zvladla odzpívat a popřípadě její doporovod..napadla mě zněla ze stmívání na varhany ap.. a jako svatební píseň u obřadu ještě nevim.. nemáte někdo něakej tp?
Odpovědět
Profilova fotka
holky potřebuju někoho konkreního kdo umi zpívat.. zpěvačka nam odřekla skrz zahraniční studium:-/
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím Vám pro obřad duo hudebníků z našeho cyklu ROMANTIC DUETTS. Můžete si vybrat z následujících verzí: zpěvačka + klavír zpěvačka + klasická kytara housle + klasická kytara houslové duo v některých případech zpěvačka + hudební podklad aj. Vše profesionální hudebníci, působící i v jiných úspěšných projektech. V některých případech lze duo pro obřad výhodně spojit s celovečerní skupinou. Hudebníci jsou ze Zlínského kraje.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju=) potřebovala bych to jen do kostela ve vranově.. muziku na večer hudbu zajištěnou mám
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se podívat na stránky scholy, která působí v okolí. Většinou mají písničky na svatby - vím z vlastní zkušenosti, protože scholu vedu. Pak je možnost se domuvit, kdy budou něco zpívat, zajet si je poslechnout a pak společně vybrat písničky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrzuzka Dobrý den, pokud tedy máte zájem, napište mi emailem Vaši konkrétní představu o vystoupení: termín svatby, vybranou verzi vystoupení, počet a délku vstupů, vybrané skladby k naučení (i více možností), telefonní kontakt na Vás. Obratem Vám zjistím naše možnosti a zašlu Vám cenové podmínky. Pěkný den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?