Sháním hudbu na svatbu 11.8., Točník (Plzeň, Beroun)

Hledám nutně hudbu na svatbní obřad,je jedno jakou zda živá a nebo nějaký Dj.Termín 11.8.2012 na hradě Točník. Plzeň, Beroun, Praha
Odpovědět
Profilova fotka
@miko18 Dobrý den. Našli jsme Vaši poptávku na ozvučení svatebního obřadu na hradě Točník. Pokud je Vaše poptávka ještě aktuální, rádi bychom Vám nabídli své služby. Potřebovali bychom jen bližší informace - jedná se jen o ozvučení svatebního obřadu nebo Vaše poptávka zahrnuje i DJ pro následnou svatební oslavu? Zašlete nám Vaše představy a my Vám rádi nezávazně sestavíme nabídku s cenovou kalkulací. S přáním hezkého dne, tým Uni-DJ´s.
Odpovědět
Profilova fotka
@miko18 Zkus naši diskuzi Last minute :-) www.beremese.cz/diskuse/tema/last-min...
Odpovědět
Profilova fotka
@miko18 Už máte vyřešeného dj na Vaší svatbu, obřad? Pokud ne, tak v tento termín Vám rádi pomůžeme vše zařídit :-) Jukněte na můj profil nebo www stránky :-) Kdykoliv mě kontaktujte, djLibor Kralovič, Kladno ;-)
Odpovědět
Hledám nějakou mini kapelku, která by zahrála na svatebním rautu dne 18.8.2012 ? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasipkova1 Jestli hledáš takto na poslední chvíli, napiš datum a místo do speciální diskuze pro naše kapely - "Last minute" :-) Určitě se Ti někdo ozve. Odkaz je v příspěvku nahoře.
Odpovědět
@moulinkaa , no tak není to akutní, jen tak nás to napadlo se zvyšujícím se počtem hostů, že by to bylo fajn, i když tančit se nejspíš nebude :-) ale když nic, tak se pustí kazeťák jako kulisa a v poho :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?