Sháním DJ na stavební párty - Litoměřicko

Sháním DJ na svatební párty okolí RCE, LTM, poradíte prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, radi Vám pomůžeme pokud budete mít zájem ozvěte se tady na beremku nebo rovnou na náš e mail. S pozdravem tým Uni djs.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem sice z Prostějova, ale jezdíme po celé ČR. Mohu nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. V případě zájmu mohu vzít i zpěváka nebo zpěvačku :-) Praxe více jak 14 let a reference více jak 150 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moh nabídnout naše kvalitní služby DJe na svatbu, doplněno o karaoke, atd. Kalkulaci rád zašlu dle zadání. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@bara188 Dobrý den, profesionální párty s překvapením pro novomanžele, moderátoři a DJ's z TV a rádia jsou zárukou kvality a spokojenosti za dobrou cenu..Kontaktujte nás..
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím! Pokud chcete DJe, co hraje pro všechny generace a dle Vašich přání, pak se mi můžete ozvat skrz můj profil zde na webu, či prostřednictvím mého webu :-) Mohu slíbit, že pokud se rozhodnete pro mne, pak večírek nekončí dle mého rozhodnutí, ale dle Vaší volby kdy skončit :)) Pěkný den ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?