Sháním DJ na 12.9.2015

Dobrý den, sháním DJ na svatbu na 12.9.2015. Děkuji za nabídky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den vám termín mám volný proto bych vám rád nabídnul své služby s dlouholetou praxí.Více do IP
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré odpoledne, také jsem Vám zaslal nabídku do IP :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, odeslána IP. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
djexpetalist: Vážený DJ dovolím si několik "drobných "poznámek! Za 1. NEPLATÍTE si ZDE profil profesionála a i když jak píšete jste amatér a hrajete zadarmo, vaše nabídka zde nemá co dělat!!! Za.2. I jako amatér bych považoval za nehoráznou drzost chtít někde hrát, byť zadarmo a žádat o odvoz a zajištění aparatury a ještě o nocleh!!! Za 3. Kdy už si konečně takzvaní DJs přestanou jednou provždy plést Djing se ZÁBAVOU!? To 1. je pro vás a možná pár vašich kamarádů někam do EDM zaměřeného klubu, zábava je pro normální lidi, kteří se chtějí bavit,takže si prosím přestaňte plést hraní na jasně zaměřené párty pro náctileté s jasně vymezeným hudebním směrem někde v klubu pro vaše vrstevníky a akcí (svatbou) pro věkově široké spektrum lidí. nebo si skutečně myslíte, že rodiče snoubenců řekněme ve věku 40-50,jejich prarodiče ve věku 60-70 zajímají jakési vaše hudební mixáže a výtvory?!? Na svatbě bohužel vaši "kreativitu" nikdo neocení, možná snad jeden, dva z hostů obdobně hudebně naladěných a to "kdo ví jestli" nebo na hodně specifické svatbě, kde je připravena výhradně zábava pro takto zaměřené svatební hosty, což opravdu bývá málokdy málokde!!! Já osobně jsem za více než 30 let působení na diskotékách ještě na takovou svatbu, narozeniny nebo večírek nenarazil!!! Takže buď si stejně jako každý zde zaplaťte svoji prezentaci nebo si svůj "koníček" zkoušejte tam, kde o vás bude zájem,ale každopádně nechoďte tam, kde o váš styl hraní jistě zájem nebude, protože pokud chcete prezentovat to co jste ve svém příspěvku popsal, tak věřím, že k zábavě svatebčanů vám nepomůže ani Numark ani "svatej Pioneer" !!!! ]-( !
Odpovědět
Profilova fotka
@dj_libor_velek Tady je videt, ze DJ muze byt i zadarmo drahej.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
djexpetalist: Váš příspěvek admin odmazal, nemá tedy cenu dále to zde rozebírat.Chtěl jsem vám jen slušně vysvětlit, že vůči lidem, kteří si zde za své prezentace platí byla vaše nabídka nefér a že to čím se chcete prezentovat a to co nabízíte se na svatbu rozhodně nehodí - což není bohužel jen váš problém,ale většiny Djs kteří "jen mixují"... a hrají "jen podle sebe a jen pro sebe".... jak říká můj šéf z jednoho nejmenovaného klubu - nezajímavých a nudných mixujících "tucařů" napočítám 12 do tuctu,ale Dj, který lidi a muzika kterou hraje baví a kteří mu na tan.parketu zůstanou celý večer je jako šafránu........ a také jak mi před chvílí napsal jeden z profi kolegů a s čímž naprosto do posledního písmenka souhlasím - domnivám se, že svatba by neměla byt diskotékoveho charakteru a mela by naopak byt nezaměnitelnou události, která nesplyne mezi další diskotekové večery, které novomanželé mohou se svatebními hosty prožit kdykoliv jindy a jinde...!
Odpovědět
Profilova fotka
@djexpetalist To co nabízíte je pro svatbu stejně atraktivní, jako vepřové pro muslima. A já osobně považuji lidovou tvořivost "tuc tuc" na svatbu stejně užitečnou, jako být topičem v letním kině.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?