Sháním DJ a kameramana z okolí Ostravy nebo Opavy

Sháním DJ a kameramana z okolí Ostravy nebo Opavy, prosím doporučte.
Odpovědět
Profilova fotka
@madam84 Dobrý den, jsme mezi Ostravou a Opavou, konkrétně z Hlučína, zabýváme se svatebním videem, podívejte se na naše webové stránky, naleznete tam většinu informací a pokud by Vás naše tvorba zaujala, těšíme se na případné setkání. Jakékoli dotazy rád zodpovím. Jako DJ mohu doporučit pana Filipa Talacka z top-produkce.cz (Ostrava). Martin Lysek :-)
Odpovědět
Dobrý den, já jsem také z Hlučína. Můžete mi prosím napsat, jak vycházíte cenově ohledně točení svatby?Mám představu od rána, cca obřad a svatební hostinu, oběd - toť vše...takže od nějaké 8 hod. ranní - 14 hod. Děkuji Zuzana Witassková
Odpovědět
Profilova fotka
DJ Jirka Vesely, ma profil tady na Beremku a s dojezdem nema problem. Je z Palkovic a ma skvely pristup a jeste lepsi reference :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@madam84 Zaslal jsem Vám e-mail. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vážená nevěsto, mohu Vám také nabídnou své služby DJe. Co nabízím se dočtete v mém profilu profesionála, nebo na webu a pokud Vás má nabídka zaujme tak mi prosím napište mailem termín svatby, Vaši představu a rád Vám vytvořím individuální cenovou nabídku a zodpovím Vaše dotazy...hezký den :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přečtěte si zdejší forum a určitě najdete nějakou tu chválu i na nás. Nabízíme perfektní vystupování, široký repertoár, perfektní zvukovou i světelnou výbavu a nejlepší ceny pro Ostravu a okolí. Více na našich stránkách nebo zde na foru. http://www.beremese.cz/forum/hudba/hu... http://www.beremese.cz/forum/hudba/le... http://www.beremese.cz/forum/hudba/dj... http://www.beremese.cz/forum/hudba/ja... Přejeme Vám dobrou ruku při výběru a perfektní svatbu podle Vašich představ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@craki Děkuju za chválu. Musím říct, že do Hlučína jezdím moc rád. Mám tam spoustu kamarádů a pochází odtamtud moje manželka. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?