Sestavení playlistu na večerní párty

Holky, poraďte jak ideálně sestavit playlist na večerní svatební párty. V jakém poměru a kdy hrát rychlé a pomalé, české a zahraniční, moderní a staré písničky tak, aby nevznikala nudná a trapná místa, kdy se nikomu nebude chtít tancovat? Co se hodí na rozjezd? Je dobré dělat nějaké přestávky a vyplnit je třeba nějakými svatebními hrami a podobně? Díky za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. O to vše se Vám postará Váš DJ. To není otázka Play listu do předu sestaveném. Svatební zábava je velmi živý organizmus, který se vyvíjí a mění s každou minutou. Představa, že budete mít cosi připravené, a to že zapnete ve 14 hodin a ono se to samo postará o gradaci večera až do 3 hodin ráno, tak to opravdu nefunguje. Pokud vás bude na svatbě do deseti osob, tak to není k řešení a stačí zapnout rádio. Ale pokud vás bude tlupa a i přátelé, pak je to o práci pro svatebního DJ. Ten se postará i o moderaci her a pomůže při výběru těchto zábav. Přeji správné rozhodnutí a krásnou svatbu. Hlavně se s vaším miláčkem ten den o nic nestarejte. Jen si ten den užívejte na plné pecky.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaen Pokud se o to nechceš starat, asi si najmi DJ.. My si ale hudbu sestavujeme sami, jen budeme mít někoho, kdo přehodí ve správnou chvíli "složky". Dá to trochu práce, ale sestavíme si ho sami, bavíme se při tom :-) Na oběd budeme mít podkresovky (většinou instrumentálky, soundracky,...), mezi obědem a prvním tancem pohodové nevtíravé písničky, pak společné tance a pak začne párty jako taková. Nejdřív kombinaci ploužáků a tanečních, od 22 nasadíme vypalovačky z 80' - tam dáme automatické přehrávání na přeskáčku, je nám líto sami vybírat, co nezazní, tak to necháme náhodě. Musíš si s tím fakt vyhrát - písničky dát dohromady (postahovat, vzít ze složek z počítače), srovnat je na jednu zvukovou hladinu a pak ideálně udělat skupinky tak třeba po pěti šesti písničkách do jednoho záznamu, abys měla nějaké série (třeba ploužáků x tanečních, je blbost mít jeden ploužák na deset tanečních písní)... Upřímně, je to trošku vo**r, ale ráda a rychle se učím s novými programy...
Odpovědět
Profilova fotka
@hanickaroj Planuji to podobne, jsem rada ze nejsme sama a ze je to realne :) ...my budeme mít kapelu ale spis jen na začátku na první tanec a tak jsou mladí a nemaji jeste tolik písniček aby hrali cely vecer takze to budeme prokládat klasicky reprodukovanou hudbou... A je to dobry nápad s trma slozkaa které se budou jen obmenovat :) ...dekuji za tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti tohle moc nedoporučuji .. zažil jsem pár podobných svateb v rodině a nebylo to dobré.. když už chcete ušetřit a neobjednávat na svatbu DJ, tak se domluvte s jedním člověkem, který to bude mít na starosti.. (nicméně je lepší když to je někdo cizí... tomu do toho nikdo moc mluvit a hlavně sahat nebude) ... jinak to vždy dopadlo tak, že některé písničky hrály do půlky, jiné jen pár vteřin, některé 3x za sebou atd... a každý kdo pil trochu víc bude chtít hrát hlasitěji a hlasitěji atd... Když mrknete na můj web, tak tam je pro inspiraci 200 nejoblíbenějších písni na svatbu ze světa (tedy bez CZ - k tomu jsem se ještě nedostal.. ) Přeji ať se vydaří! :)
Odpovědět
Naše představa je taková, že si zhruba předpřipravíme nějaký playlist s tím, že u počítače bude sedět někdo, kdo případně něco přihodí, něco odstraní, změní,... Ale asi by to neměl vytvářet celé na místě, proto bychom právě nějaký základ chtěli předpřipravit sami doma. Tak snad to bude tedy reálné...
Odpovědět
Profilova fotka
@djmech díky, mrkneme, zatím nemáme seznam úplně hotový. Sahat nám na to bude max jeden pověřený člověk, jen by nám to rozhodili, s tím počítáme. Navíc svůj počítač jen tak nikomu nepůjčím :-D @zuziitka reálné to je, jen to chce hodně času a trochu šikovnosti ;-)
Odpovědět
@kaen taky si budeme připravovat hudbu sami. Podle mě hlavně záleží jakou budeš mít skladbu hostu a podle toho si připravit muziku. Připravit si to do složek je fajn pomůže to v rychlejší orientaci. Zatím na většině svateb co jsem byl si muziku připravovali sami a bylo to v pohodě takže reálné to rozhodně je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ať už máte DJe, nebo si hrajete sami, nikdy nejde playlist sestavit na 100% dopředu. Musí být někdo kdo sleduje momentální situaci a podle toho vybírá hudbu. Nikdy dopředu nevíte jak budou svatebčané v danou dobu reagovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?