Rockový DJ na svatbu - Morava, máte tip?

Profilova fotka
Drahé ženy, neměly byste nějaký tip na dobrého rock DJ z Moravy? Svatba bude v Uherském Hradišti, ale nepředpokládám, že by se v okolí někdo podobný našel a zda vůbec někdo takový existuje:) Při nejhorším bychom sáhli po klasickém DJ, ale jelikož svatba bude v rockovém stylu, rádi bychom někoho, kdo se v téhle hudbě orientuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Drahá Calmariel jaký rock by to měl být.Současný nebo minulý, domácí nebo zahraniční,nebo snad retro,staré Reflexy,Invence,Vivien,Čmeláci,Gong,HBS,UH-band,Generace, nebo něco ve stylu motorkářských srazů.
Odpovědět
Profilova fotka
@lease Máme rádi hudbu jak současnou tak i minulou:) Stylově tedy preferujeme hard rock či hair metal (Dokken, Europe, Gotthard, Great White, House of Lords, Stryper, Def Leppard, Pink Cream 69, Pretty Maids, Deep Purple, Journey...to asi stačí pro představu:) ). A rozhodně by to měla být z velké většiny zahraniční produkce, žádné Kabáty, Alkehol a podobné (nic proti jejich fanouškům, ale není to náš šálek čaje:) Samozřejmě bychom to chtěli doplnit i stylově trochu jinými songy. Nemáme nic proti taneční hudbě např. 80.let, také 60.léta nám rozhodně nevadí.
Odpovědět
Na tehle hudební žánr neznám nikoho lepšího než je Zdeněk Čík.Jenom mu prosím tě neříkej ,že jsem ti ho poradil.Je to jen mezi námi děvčaty.
Odpovědět
Profilova fotka
To jméno mi něco říká. Nedělal v RockMaxu nebo na rádiu Hey? A pokud se nepletu, nepracuje teď pro Pragokoncert? Takový člověk že jezdí hrát na svatby? Omlouvám se za záplavu dotazů, ale ani mě nenapadlo zkusit kontaktovat lidi z tohohle prostředí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste najít DJ pro svatbu na našem serveru. Popíšete, jakého DJ hledáte, přibližnou cenu za účinkování. Poptávku zdarma dokončíte a během několika hodin získáváte konkrétní cenové nabídky, ze kterých si podle referencí vybíráte. Poptávkou oslovíte přes 50 DJ. Navíc, tímto způsobem můžete sestavit program pro Vaši svatbu a jednou poptávkou získat cenové nabídky například od tvůrců ohňových show, vystoupení Michalea Jacksona, kouzelníků, atrakcí a dalších 70 kategorií. Chcete-li více informací, kontaktujte mě.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@calmariel Dobrý den, zkuste se ještě mrknout na Gibon Music Band. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?