Rocková hudba na svatební obřad, máte tip?

Profilova fotka
Dobrý den s drahým se dohadujem na písničkách na svatební obřad, každý si má vybrat jednu ...já mám Laru Fabien a můj není schopen najít jednu rockovou baladu. Nějaký typ? On má rád AC/DC.
Odpovědět
Profilova fotka
Dovolím si navrhnout třeba následující odkaz: http://www.digitaldreamdoor.com/pages... Jinak přeji hezkou svatbu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý pozdní večer.....rockové balady jsou perlou v muzice jako takové :-) .....Na svatební obřad by se hodila nevšední a slavnostně znějící skladba....obrovským zdtojem je i Gothic rock....konkrétně rád poradím v interní poště....Karlson x-)
Odpovědět
Zkus si poslechnout Sleeping Sun, nebo cokoli jiného pomalého od Nighwish :-)
Odpovědět
Kapelu , nebo jen hudbu ? Dělali jsme kamarádovi rockovou svatbu a k obřadu jsme mu pouštěli tuhle a byla to nádhera.Nezůstalo jedno oko suché. http://www.youtube.com/watch?v=srffAv...
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že má rád AC/DC, vybírala bych ze starších "kusů". Pink Floyd, Deep Purple, Garry More. Nebo Primal Fear, Guns N´ Roses, Metallica, U.D.O + Doro Pesch...................... Výběr je v rockových a metalových baladách nepřeberný. Sama mám problém vybrat ty nej, nej, prostě všechny jsou úžasné.
Odpovědět
my máme například toto, začátky jsou pomalejší, ale pak se rozjedou :-) před obřadem 1) Nightwish - sleeping sun instrumental: http://www.youtube.com/watch?v=SKOKA1... na příchod 2) Within Temtation - somewhere instrumental: http://www.youtube.com/watch?v=9BvRrr... během obřadu hudba hrát u nás nesmí gratulace, závěr 3) Dream Theater - Wither instrumental: http://www.youtube.com/watch?v=QVIIUh...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?