První novamanželský tanec - Lítáme v tom, není to blbé?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtela bych znat vas nazor. Budeme mit zivou kapelu a libi se nam pisnicka http://www.youtube.com/watch?v=24YurS... Strnad+Zamecnikova - Litame v tom. Myslite si ze to neni blbe? Je nam sice 24-25 let, ale tahle vykopavka se nam moc libi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivulkakm My meli taky pisnicku z doby, kdy jsme jeste nebyli na svete :-D kdyz se vam libi, tak neni co resit.. navic u nejake aktualne popularni pisnicky je dost velke pravdepodobnost, ze ji bude mit hodne paru, s touhle "vykopavkou" budete aspon originalni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
modernich pisnicek je taky hodne, ale ty stare pisnicky jsou stejne originalni. a z tech novych nevim jestli kapela hraje. jeste se nam libi od Bartosove+Sepesiho- cervenam :) tak uvidime co vybereme. A moc dekuji za nazor, petesila jste me :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybyste viděla, Ivulko, kolik lidí na diskotékách a svatbách pořád trsá na hity Davida, Bartošové, Tofiho a dalších podobných interpretů, tak byste to vůbec neřešila. Hlavně, že vám dvěma se to líbí, názoru okolí bych se nebál. Hezkou svatbu přeji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?