Průměrná cena za DJ na svatbu

Ahoj, zajímá mě, jaká je průměrná cena za DJ na svatbu a jak dlouho jste ho tam měli nebo budete mít? Hrál jen nebo i nějak "moderoval" a pobízel hosty, ať jdou tančit...? Co bylo jeho úkolem? Díky za názory! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, náš DJ hrál od 16 do půl 2 ráno a cena byla 5500 i s dopravou, byl z Pardubic... Hrál skvěle ... Věci jsme si moderovali sami :-) Ale myslím, že pokud bychom ho požádali, tak by i moderoval... Možná mohl víc hosty zvát na parket...ale naši hosté byli spíš takový, že si raději popovídají než tančí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dali jsme za DJ 6500 i s dopravou, hrál od obřadu ve 14 hodin až do 1 do rána. Jen hrál, nemoderoval, protože jsme moderování nechtěli. Bylo fajn, že tam byl už při hostině, že už i při ní nám hrála podkresová hudba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dovolte mi nejprve parafrázovat Vaši otázku: Průměrná cena za auto a jak často s ním jezdíte? Doba přítomnosti DJe na svatbě je individuální a rozhodujete o ní jen a jen Vy. Můžete jej mít od oběda, nebo až od podvečerních hodin. A cena? Stejně jako jsou různé kategorie svatebních DJů tak jsou i různé kategorie cen. Nemůžete srovnávat a stavět vedle sebe sedícího pouštěče s notebookem a 2 bednami a profíka co má špičkovou výbavu, know-how, moderuje a rovněž Vaše hosty pobaví. Jinými slovy některému DJi bych 5.000Kč nedal ani omylem a jiný si zaslouží za to jak svou práci dělá i 15.000Kč - jde jen o to najít toho pravého, ale to je od začátku do konce na Vás... Krásnou svatbu Vám přeji a šťastnou volbu hudby. S pozdravem Jiří Halák
Odpovědět
Profilova fotka
@sonido ano jiste ze jsou drazsi a lepsi DJs a levnejsi a horsi... to ale plati uplne pro kazdou sluzbu i kazdy vyrobek, ktery si muzete koupit. Ale slecna spis asi chtela slyset, ze ceny svatebnich DJs se pohybuji prumerne od do, aby si mohla udelat predstavu, kolik za to chce utratit a s cim ma pocitat ve svatebnim rozpoctu... ja chapu, ze to myslite dobre, ze se na to neda vseobecne odpovedet, ale jak jinak ma clovek sestavit predbezny rozpocet, na kolik ho to vlastne vyjde?
Odpovědět
@veruko24 přesně! moc děkuji za pochopení! nemám opravdu představu o průměrné ceně průměrného dj, který je průměrně dobrý a má průměrně dobrou aparaturu...
Odpovědět
Profilova fotka
Nic takového neexistuje. Nejsou na to tabulky, kterými bychom se museli my, DJ's, řídit. Každý si stanovuje cenu sám, někteří rozumně, jiní jinak. Ceny se liší i podle krajů (co jsem stihl vypozorovat), atd. Můžete najít skvělého DJ se super aparaturou za 4 tisíce, a mizerného DJ s bednami od Hi-Fi věže, co se Vám nabídne za 10 tisíc, protože si o sobě myslí, že je king. DJ si vyberte třeba na doporučení lidí, kterým věříte, popřípadě si s ním dejte schůzku předem, poznáte alespoň částečně, co je zač, a jestli mu lze věřit, nebo s ním alespoň nějakou dobu komunikujte detaily, i podle toho poznáte, zda se vyzná a bere vše vážně. Můžete se ho také zeptat, kde ho můžete co nejdříve slyšet hrát, abyste se přesvědčila, že opravdu něco umí a hraje i to, co na svatbě chcete mít vy, ne jen to, v čem se vyzná sám.
Odpovědět
Myslím, že taková "střední" cena za zkušeného profíka se standardně kvalitní aparaturou by mohla být za celovečerní hraní kolem 6-8 tis., za celý den včetně obřadu kolem 8-10 tis. Pokud by byl z větší dálky, nejspíš něco připlatíte ještě za cestu. K té otázce jak dlouho, jestli moderovat a pobízet hosty atd. - mělo by záležet jen na Vás, co si budete přát a co si s DJ domluvíte ;-) Profík by neměl mít problém požadavky vyslyšet a ve všem vyhovět. Naopak by se Vás sám měl zeptat na Vaše plány o průběhu svatebního dne a sám navrhnout a poradit, kdy by mohl dorazit a jak dlouho by mohl hrát.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si svou cenu našel a ukotvil na 8000 Kč / 8 hodin čisté produkce (většinou hraji v Praze a ve středních čechách). U mixu nesedím, ale kroutím se za ním, hudbu po celý čas sleuduji a ladím každým okamžikem, většinu skladeb do sebe mixuji a na konci produkce odcházím vždy úplně vyšťavenej. Zvuk RCF 1,5 kW a taneční světla v ceně.
Odpovědět
My hledali co nejlevnejsiho. Představu o.play listu mame vlastni, takze potrebujeme nekoho, kdo nam to bude poustet. Moderovani nepotrebujeme. Sehnali jsme za 4500/8hodin, Morava
Odpovědět
@moninak U nízké ceny může být riziko, že s tím DJ nebude něco úplně na 100 %, ale jak bylo řečeno už přede mnou, nemusí to platit vždycky a třeba budete spokojení, pokud si vzájemně sednete. Důležité je si jej hlavně trochu prověřit a dohledat nějaké (reálné) reference, hodně taky napoví osobní schůzka. Určitě by ale nemělo být úkolem DJ jen slepě pouštět to, co dostane do rukou :) Připravený playlist může lidi bavit jen chvíli nebo bavit jen malou část hostů. Pak se teprve projeví schopnosti a zkušenosti DJ, jak si s lidmi a jejich zábavou poradí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
My máme od půl čtvrté do dvou hodin. Má svou aparaturu a živí se tím jen jako vedlejsak. Udělá nám i karaoke, muže u moderovat pokud budeme chtít a jinak hraje všechno + to Vo si sami ještě vymyslime :) není proti ze by se živil jen tím, ale je super , takže komplet cena je 4.000,-
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@evickah11 a můžu se zeptat co to je za dje? Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@iitaka Dobrý deň mohli by ste mi prosim povedať meno Vašeho DJ, ktorý Vám hral na svatbe.
Odpovědět
Dobrý večer, na svatební den poskytnu kompletní DJ služby, od ozvučení obřadu, skrze podmanivou hudbu při slavnostním obědě k prvním tancům, až k nekonečné večerní párty do ranních hodin, za cenu cca 6.500,- (ještě záleží na vzdálenosti) Vše je o individuální domluvě včetně rozsahu služeb - moderování, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, bublin.... Žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce. Mé kontakty: djpatzy.cz nebo patmichal@seznam.cz , Michal
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?