Prosím poraďte kapelu UH, UB, Zlín, Brno

Na naši svatbu konanou 22. 4. 2017 na Radějově hledáme živou hudbnu, asi menšího seskupení ( bude nás cca 27 lidí) pro klidné dotvoření svatební atmosféry. Nechceme nic ve stylu Michala Davida, spíš lehčí pop, rock, nevtíravou zábavu a sympatické lidi, aby nám kromě hudby do svatby nezasahovala :-) Budu vděčná za jakékoliv tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat na profil této kapely, určitě vám v případě volného termínu ve všem rádi vyjdou vstříc - http://www.beremese.cz/catalog/vendor... :-) Přeji krásný a pohodový svatební den a dobrou zábavu. :-)
Odpovědět
kapela Gibon doporucuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte ke mě do profilu a vyberte si hudbu z Vašeho okolí, ať neplatíte tolik za dopravu. Vlezte na mapu, zadejte město, váš rozpočet, vyberte kategorii Kapela a je to. Můžete si tak najít i kouzelníka, moderátora, nebo DJ a spousty dalších "
Odpovědět
Profilova fotka
@dj_libor_velek Jé, děkujeme za doporučení, ale tento termín už máme bohužel zadaný.. Ještě poznámečka, já všude nabízím organizaci a moderování svatebních zvyků a her, ale pokud tohle novonaželé nechtějí, určitě jim nic takového nenutím.. Hudba a volná zábava mnohde bohatě stačí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, taky Vám nabízíme naši kapelu, na našem webu najdete vše potřebné, pokud Vás naše kapela zaujme, pošlu vám bližší informace. Jsme ze Zlínska, ale jezdíme po celé Moravě. Kapela Duha
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Jezdíme všude za přijatelné ceny. Poslechněte si nás na webe.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?