Potřebuju noty: Bach - Air, Pachelbel - Canon in D

Profilova fotka
Holky, měla jsem sraz s varhaníkem a nezná ani jednu z těchto skladeb. Je ochotný se je ale naučit, potřebovala bych tedy noty od Bacha na skladbu Air a Pachelbel canon in D. Na varhany a kdyby bylo i na housle :-) děkuji
Odpovědět
AIR http://www.8notes.com/scores/9752.asp (je to na dvě strany, musíš si to posunout dál..)
Odpovědět
Canon jsem našla zde http://www.free-scores.com/download-s... ale vypadá to na nějaké zjednodušené sólo..asi by bylo fajn, abys tomu varhaníkovi dala k dispozici třeba i nějakou nahrávku (např. z youtube). Obě sklady jsou hodně známé, tak aby je zahrál tak jak má :-) P.S. Vybrala sis luxusní skladby, AIR můžu slyšet pořád! Tak ať to klapne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hh děkuji mooooc. našla jsem nějaké noty, ale byly to jen krátké ukázky. Už jsem to poslala varhaníkovi a známé na housle. doufám, že vše klapne. už jsme té smůli měli dost :-)
Odpovědět
Tak to budete mít krásný s houslema! Nás schůzka s varhanicí teprve čeká, tak doufám, že jí je nebudu muset taky přeposílat :-)) Můžu se zeptat, kdy Vám to bude při obřadu hrát?
Odpovědět
Profilova fotka
@hh tak mně varhaník volal, že si do toho netroufá se to učit :-( takže ted budu vůbec ráda, jestli se mi podaří sehnat nějakého varhaníka z jiného kostela, který by byl ochotný jet hrát do "našeho".
Odpovědět
@hanka. achjo..že se vždycky najde nějaká komplikace.. Na druhou stranu, jestli najdeš někoho, kdo to už umí, tak budeš mít jistotu, že to zahraje jak má. Zkus se zeptat kněze, třeba Ti někoho doporučí. Někdy se střídá v jednom kostele víc varhaníků..
Odpovědět
Profilova fotka
@hh hrají jim tam 2. a ten druhý je tu dobu pryč :-(musím shánět v jiné farnosti nebo se spokojit s vágnerovým nebo mendelsenovým pochodem. vlastně o no o nic nejde. mně šlo spíš, aby ty skladby byly tišší, pač půjdu s dvouletým synem, tak aby při těch famfárách nezačal brečet :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@hanka. Ahoj, to je trošku zvláštní, zrovna na začátku září jsem hrála na svatbě, kde jsme s varhaníkem hráli Canon :-) A Air je o mnoho jednodušší, tak tam už by problém vůbec být neměl... Takže mě to mrzí za tebe, že ti odmítli poskytnout takto nádhernou hudbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn ahojky, já si nakonec sehnala varhaníka a houslistku a zahráli to překrásně, takže můj sen, mít tyto dvě skladby se také uskutečnil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka. Super, to jsem ráda za tebe, moc dobrý výběr ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?