Poraďte melodie pro svatební obřad

Ahoj milé nevěsty :-) Pojďte se podělit o nápady love songů a inspirovat se navzájem písničkami, při kterých budete zamačkávat slzu ;-) Mám už slušný předvýběr, ale pořád váhám.... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zrovna včera jsem trávila večer u počítače a vybírala a vybírala :-) Máme to s příteleme na Liblicích a je potřeba mít na obřad 6 písniček, tak jsem měla strach, aby se ty jednotlivý písničky k sobě hodily. Zatím mám tenhle výběr: Alexandra Burke - Hallelujah, M. Jackson - One day in your life, Is it you ze Shreka, pak duet C. Dion a nějaké chlapecké skupiny Il divo - I belive in you, potom jednu instrumentální romantiku od londýnského orchestru a nakonec mojí oblíbenou písničku od K-Ci & Jojo - All my life. Jaký výběr máš ty? 8-)
Odpovědět
Podobné téma už tu existuje, tak jen pro případ, že vám to tu zamknou: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/h... Najdete tam i odkaz na e-mail, na kterým najdete spoustu inspirace. ;-)
Odpovědět
No jo, vidíš to, tak se přesuneme tam ;-). můžeš mi prosím napsat ten email? :-) :-) moc děkuju. pořád hledám hlavně instrumentálky.
Odpovědět
@petanevesta jéé, koukám, že máte svatbu ve stejný den :-D tak to se nám to bude krátit stejně :-) já nad výběrem taky seděla celý večer. trak se peřeuneme na tu druhou diskuzi. napíšu ti tam svoje předvýběry ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak se taky přidám.. :) Máme všechny songy z filmu Láska nebeská. Nástup All You Need Is Love-Lynden David Hall , obřad instrumentálky glasgow theme a Craig Armstrong - PM's Love Theme a až bude po všem Barry White my first my last my everything.
Odpovědět
@vernell díyk za tip. Craig Armstrong - PM's Love Theme se mi líbí ;-)
Odpovědět
my budeme mít instrumentálku ještě tuhle http://www.youtube.com/watch?v=loe7bq...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?