Poraďte kapelu na svatbu na Vysočině, kolem 4000 Kč

Poradíte mi, prosím, nějakou fajn kapelu (duo) na Vysočině? Cenově tak kolem 4 000 Kč? Děkuji
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ja myslim, ze sehnat se da, zalezi na stylu. Casto cela kapela jezdi za 4t pokud neni specializovana jen na svatby, kde slovo svatba da dvounasobnou cenu predevsim svatebnimu duu. Nicmene presnou radu nemam, znam jen rockovy vigo z jihlavy a ti berou vetsinou vic, nebo swingtet coz neni asi to prave stylove.
Odpovědět
Nedá mi než reagovat hlavně na příspěvek kasandry... musím s Vámi plně souhlasit, ale i vyvrátit - zrovna náš případ. Po několika letech účinkování v živých kapelách ať už na festivalech, svatby, zábavy... jsme se s kolegou rozhodli udělat Duo. Začali jsme hrát loni v dubnu... a protože nás jako Duo nikdo neznal, pro rychlý rozjezd jsme dali cenu za soukr.akci na 3.500,-/6h ovšem to je cena která byla opravdu jen pro to abychom se dostali mezi lidi.... a vím že samochvála smrdí, ale i podle reakcí lidí kde jsme hráli si nás zatím všichni schválí, umíme oba dobře zpívat (desítky let na pódiích je znát), to stejné platí pro tvorbu podkladů...proto si troufnu říct že se už teď dokážeme zařadit mezi ty špičky našeho okresu (a že duí tady je cca 40, ale opravdu za to jich stojí tak 5 a my se chceme zařadit mezi ně a myslím si že se nám to daří) tyto dua hrají za 1000/h. Takže seženete i kvalitní hudbu za dobrý peníze, ale třeba protože my už máme letos do listopadu plno a na jaro 2014 už plno dalších akcí a můžeme říct, že už se o nás mluví a že sme se už dostali "do lidí" od příštího roku cenu samozřejmě zvedáme.... takže pak už i v našem případě bude platit to co jste napsala... za kvalitu si hold člověk musí zaplatit. Bohužel z vlastní zkušenosti vím že za 4000,- Vám nezahrají ani některá horší dua (zpěv katastrofa, podklady bez šťávy a pohyb žádný).... ať se daří... Váš termín máme obsazený.
Odpovědět
me teda take neda nez reagovat na prispevek pani lont, sama rikate, ze jste zacinali a nevedeli jste, jak se chytite tak proto jste dali tak nizkou cenu, takze to by byla opravdu nahoda, kdyby na nekoho takoveho slecna narazila a uprimne, ja bych si nikoho neznameho nebo mene znameho na svatbu nevzala, ani kdyby ty 4.000 stal, proste bez doporuceni bych nikoho nechtela. Vcera muj pritel na posledni chvili shanel nekoho na louceni se svobodou a chtel jednoho cloveka hrajiciho na klavesy a i tak ty ceny byly sileny!ja mohu doporucit pana Dvoraka z Humpolce, uzasna hudba, my je budeme mit taky na svatbe jsou dva a hraji za 6.700 za 7 hodin a pak duo Echoes, ty jsou take dobri, ale ty ceny jsou fakt kolem tech 7 tisic normalni.
Odpovědět
palov ahoj, mrkni na Labyrinth PARTY MUSIC BAND, máme je objednané na svatbu v srpnu a jsou supr, víc můžu poslat mailem, ale už je máme objednané a fakt jsou výborní :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Omlouvám se, ale tomuhle se musím smát. 4000kc za zivou kapelu? :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
"Živá kapela" nejsou uskupení s všelidovým repertoárem, který se má stejně jako volební programy některých stran zavděčit všem :-) Může se jednat i o pár lidí, kteří si rádi zahrají a pokud nebude nutné je tam mít od tří odpoledne do tří ráno (a mám pocit, že to mnohé kapely prosazují, aby si členové rovnou co nejvíce vydělali), ale třeba jen od osmi do půlnoci a zbytek bude reprodukovaná hudba či kamarád DJ, není problém. Jestli dobře počítám, za 4 hodiny by si ve čtyřech každý tisícovku odnesl + byla by to pro ně reklama. Vzhledem k tomu, že mnoho mladých skupin hraje na koncertech i bez vstupného, pořád se jim to vyplatí a šance tady určitě je. Dá se podívat třeba na bandzone.cz a vyhledat kapely podle kraje.
Odpovědět
Profilova fotka
Duo CODA Hudební duo CODA dorazilo na naší akci (svatba vlastní) včas. Přijeli dva mladí, veselí a usměvaví lidé, plní pozitivní energie. Předem jsme se domluvili na písni k našemu prvnímu novomanželskému tanci. Jinak jsme žádné speciální přání neměli. Nechali jsme duo hrát jejich obvyklé bloky písní, které mají ozkoušené. Byli zábavní a milí. Během večera jsme spolu komunikovali a domlouvali na drobnostech. Byli flexibilní. Hezky, rychle a vtipně reagovali na náhlé srandovní situace, které se během večera naskytly. Pomohli nám i s moderováním tomboly. To byla opravdu sranda, svatební tombola se povedlaJ Hudební sluch nemáme ani jeden, proto nemůžeme objektivně posoudit kvalitu hudebního projevu, ale hosté byli spokojení a my dva takéJ I aparatura, kterou duo CODA použila nám přišla kvalitní (ale zase jsme u toho, že se v tom moc nevyznáme..). Večer proběhl hladce a klidně bychom si ho zopakovali znovu a znovu! Toto hudební seskupení můžeme doporučit i na Vaši akci.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, zavolejte mi, něco vymyslíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , my jsme měli Zuzanu Dykovskou - (hexe) a měla za 4 hodiny hraní 3,500 + cestu je z Brna a mohu jen a jen doporučit!
Odpovědět
Duo CODA - připojuji se k chvále na Duo CODA. Hráli na naší svatbě. Produkce byla velice pěkná, jsou to milí a šikovní lidé. Byli jsme s nimi moc spokojeni. Cena přijatelná. Doporučujeme!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, sháníte-li kapelu, DJ, prostě hudbu na svatbu. Vyzkoušejte naši službu. Zdarma vytvoříte poptávku, vymezíte si, jakou hudbu chcete, nastíníte Vaše cenové možnosti a už si jen vyberete z příchozích nabídek podle referencí, ceny Mp3 videa apod. Oslovíte tak X kapel z celé ČR, ale získají na Vás kontakty jen ty, které mají zájem účinkovat na Vaší akci ;-)
Odpovědět
kapela Jásalka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?