Poraďte, jakou živou hudbu vybrat na svatbu

Profilova fotka
Právě vybíráme živou hudbu na naši svatbu... Nevíte o někom osvědčeném? Inzerátů je spousta, ale to ještě nezaručí, že to bude fakt stát za to. Díky předem za doporučení ;-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
ahojky, doporucuji duo nicol alex myli ji kamaradi na svatbe a na nasi budou taky, maji to i s karakoe a to tise doufam ze nebudou chtit nic po nas ale jen po opilich svatebcanech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za radu. Našli jsme je na netu taky... teď o nich přemýšlíme. Ještě jsme našli duo "Pavel a Renata" - hudbanasvatbu. U těch to zatím máme předběžně zamluvený. Mají dobrou cenu a karaoke dělají taky. Hlavně nás oslovil jejich repertoár. Kdyby byla nějaká reference - budu moc ráda :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Pavla a Renatu mohu doporučit také. Za vše mluví i počet vystoupení, co mají zadané dopředu. mají hodně živý repertoár a dobře oba zpívají. Určitě doporučuji. Pro Brno a okolí zas můžu doporučit kapelu ozon.ic.cz ukázky mají, stejně jako Pavel a Renata na svém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
To Katchen: Díky za doporučení. 17. 5. se na ně jedeme podívat. Je super, že vystupujou i na veřejných akcích, že se dá je vidět předem na živo. Díky, díky, díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, na vámi vybranou kapelu se můžete jít podívat i když má veřejných akcí méně - stačí se domluvit s kapelníkem, že si někde na svatbě v koutku poslechnete dvě série a uděláte si obrázek. My to takhle děláme - samozřejmě se vždy nevěsty a ženicha předem zeptáme a ještě nikdy jim to nevadilo, zvlášť později k večeru či večer. Určitě vaši kapelu chtějte slyšet a to fakt nejlépe naživo. Držím palce :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
marcicek : Jak velká kapela by se ti hodila a co by asi tak měla hrát ? Napiš to sem do dislkuse a někdo ti určitě poradí ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
nemate tip na nejakou kapelu v okoli Liberce, Jablonce, Mlade Boleslavi? Vse co jsem dosud nasla je Praha:(. Diky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nemate nekdo zkusenost se skupinou Akcent z Chrudimi?
Odpovědět
Profilova fotka
candynka : IP :-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahojky, prosím nevíte někdo o nějaké živé hudbě, doprovodu, harmonikáři, nebo někom kdo hraje svatby v okolí českých budějovic? moc d´ěkuji za odpovědi.
Odpovědět
Prosím hledám živou hudbu v okolí ostravska díky moc .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky také sháním nějakou živou hudbu. Jedná se mi o okolí Nymburka, Lysá nad labem, Mladá boleslav...
Odpovědět
Ahoj všem... Po dlouhém hledání živé hudby v jihomoravském kraji se mi líbil jen Tom Sawyer band a výše zmiňovaný Ozon. Bohužel už jsou na můj den svatby zadaní :-( V dikskuzi "kapela na svatbu z Brna" doporučuje jedna paní Wendy Band. Volala jsem jim, mají volný i termín. Také v oné diskuzi často doporučovali Little Band. Přítel pak našel následující video: http://www.littleband.cz/video/xmas03... Nemůžu si pomoct, ale je to více méně úsměvné, dobré tak pro starší lidi. Budu mít na svatbě hosty převážně z východního Slovenska a tam ty kapely mívají opravdu šmrnc, že to donutí tancovat i netanečníky. Máte prosím Vás nějakou zkušenost s kapelou Wendy Band? Mají volný termín, ale bojím se aby to nebylo jako tolik opěvovaný Little Band :-( Ani mému příteli se Little Band nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Wendy band je dobrý ! Hrají jako duo a jsou to manželé něco málo přes 30, díky hraní v zahraničí mají opravdu rozsáhlý repertoár, ale českých hitů hrají taky hodně .-)) Na webu mají i ukázky. Web najdete po zadání názvu kapely do vyhledávače... :-)
Odpovědět
Hezký den všem:-) Z vlastní zkušenosti můžu všem doporučit hudební skupinu Ventilky a Pumpičky. Je to sehraná kapela, hrajou veškerý repertoár, dokonce složili písničku novomanželům "na tělo". Pro oživení večera nabízí taneční vystoupení (já viděla kankán a kočky z Chicága) a v noci dělají profi fireshow. Paráda... Jejich demo hudební ukázky a fota najdete na -
Odpovědět
Profilova fotka
bibi himbajs nevkládej sem odkazy, je to zakázaný.... ! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
bibi: a odkud ty Ventilky jsou? Shanim kontakt na nějakou kapelu z okolí C. Budejovic, nevite nekdo?kdyztak mi pisnete kontakt do IP.diky
Odpovědět
ahoj holky, máte ještě někdo zkušenosti se skupinou dual music? dík :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, Ventilky a Pumpičky znám, hrajou po celé ČR, jsou skvělí! Kontakt určitě najdeš na webu, nebo na adrese divadla Mazec :-)
Odpovědět
Máte někdo zkušenost s Duo Pavel a Renata? Hráli Vám někomu na svatbě nebo jiné oslavě? Děkuju za jakékoliv reference.
Odpovědět
Ahojky, zacala jsem se zarizovanim dost pozde, protoze sme se teprve nedavno zasnooubili, myslite si, ze je jeste nejaka sance sehnat zivou kapelu na svatbu na cervenec?Znate nejaky dobry kapely v Praze?
Odpovědět
Chtěla bych poradit, at se neobracite nma duo Metropol, pán je sice prijemny a naslibuje hory doly, ale ta zenska je strasne arogantni, hned po rozhovoru s ni jsem skupinu vymenila. Nebyla ochotna se domluvit ani na repertoaru. Prezentuji se jako veleuspesna skupina, ale pozor, at neprijde zklamani.
Odpovědět
Profilova fotka
llaarraa.c :A než sis je objednala poslechla sis alespoň ukázky ? ;-) moni 24 : Zkus zde - tady jsou pražské svatební kapely : http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, poradíte mi s hudbou na svatbu? Jsme z východních Čech a svatbu plánujeme na září. Díky moc, Míša.
Odpovědět
janazzz: Pavel a Renata nám hráli v červenci 2008 na svatbě a naprostá spokojenost. Hráli a zpívali opravdu perfektně (vyhovoval nám jejich repertoár - hrají i klasický český rock) a všichni si to užili, pořádně se to díky hudbě rozjelo. Na karaoke taky došlo a ani ženich s nevěstou neunikli, ale byla legrace. Měli jste to venku - zahradní akci a 80 lidí mělo o zábavu postaráno, tancovalo se o 106. Jsou z Děčína, takže od nás jeli 150km v noci a dokonce ještě přidali hodinku a hráli do jedné v noci místo do původně plánované půlnoci :-) Klidně písni co ještě potřebuješ vedět.
Odpovědět
Ahojky.Sháníme živou hudbu na svatbu (stačí o dvou až třech lidech) v Ústeckém kraji,nejlépe okolí LItoměřic.Neví někdo o nějaké?Předem děkuju za pomoc. Jana
Odpovědět
Ahoj, mohl by mi prosím někdo doporučit nějakou dobrou kapelu? Včera nám jedna vybouchla, svatba je v červnu ve Zlíně takže už moc času nezbývá. Na internetu je fůra nabídek - ale ráda bych nějakou osvěčenou. Děkuju
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?