Poraďte, jakou máme zvolit písničku pro svatební pochod?

Svatba bude v kostele, ale nechceme klasický svatební pochod. Mohli byste mi poradit a inspirovat. Jaké máte zkušenosti nebo jestli jste řešili obdobný problém budu vděčná za každou radu :) děkuji moc.
Profilova fotka
http://www.youtube.com/watch?v=6wpPk8... http://www.youtube.com/watch?v=iBvgAr... http://www.youtube.com/watch?v=iAIKm7... nebo prostě nějakou nezpívanou verzi vaší oblíbené písně
Profilova fotka
Dobrý večer, to co uvádí @kmotrice je moc hezké, jenom bych interpretaci Pachelbelova Kánonu bych volil asi rychlejší - pak by na slavnostní odchod byla vhodnější. Tato skladba má výhodu, že se dá hrát tak dlouho, dokud všichni neodejdou :-) a ny varhanách by se dala úžasně vygradovat. Ty ostatní dvě skladby by se hodily spíš k výměně prstýnků a v průběhu obřadu, podle domluvy s oddávajícím. K dalším inspiracím je potřeba ještě vědět, zda jsou v kostele varhany, zda na ně bude někdo hrát atd. Potom se dá třeba ještě kombinovat varhany + jiný hudební nástroj, nebo + zpěv. Důležitý je i postoj faráře, zda má třeba nějaké omezení repertoáru - někomu nic nevadí, někdo zase řekne, co by nebylo vhodné (je to podle té které církve dost různé)... Hezký večer. Milan Kraus
Profilova fotka
Já osobně přemýšlím nad Beatles All you need is love .... moc se mi líbí nástup...nechci žádné vyloženě ucourané písně... ale taky ještě nejsem 100% rozhodnutá... ale do kostela to asi moc není..
Profilova fotka
Tato diskuze už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/..., http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/..., http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/...).
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?