Poraďte hudební doprovod na harfu na svatební obřad

Ahoj, vybrali jsme si na obrad doprovod na harfu, ale ja ted vubec nevim, co si vybrat za skladbu, nejak nevim co by bylo pekny zrovna na harfu jako doprovod, pri nastupu i behem obradu..nemate nejaky napad?libilo se mi treba znam jednu krasnou zahradu od K.Svobody, ale ani nevim jestli to na harfu pujde, nechci byt uplne vedle, budu rada za nejakou radu,diky..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se zkuste poradit s tím člověkem, co na tu harfu bude hrát, ten to musí vědět nejlíp, ne? ;-)
Odpovědět
To vim taky, ale myslela jsem ze treba harfu uz nekdo na obradu mel a tak jsou nejake zajimave napady, zkusenosti..s pani harfenistkou se domlouvam, ale zatim jsem si nevybrala..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry harfista ti zahraje jakoukoli klasiku stejne jako jine melodie, ktere se na harfu daji zahrat. Urcite ma nejaky seznam. Ja byla na nekolika svatbach, kde meli harfu a vesmes hrali klasiku i kdyz sem tam zahrali i neco moderniho, ale plouziveho.
Odpovědět
Profilova fotka
kendyss: harfenistka by měla mít seznam skladeb, který hraje na svatbách. De facto - harfa je nástroj , na který jdou hrát skladby, které se běžně hrají na klavír, nebo varhany - čili se může hrát jakákoliv melodie a doprovází ji druhá ruka.( stejně jako u klavíru, nebo varhan) Další otázkou je, jestli je harfenistka natolik zdatná, že jí nadiktuješ skladby, které se ti líbí a ona je nebude mít na repertoáru a budeš po ní chtít, aby ty skladby zahrála. Vše je věcí dohody a komunikace a možností oné hudebnice . :-) Přeju at vše dobře dopadne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@kendyss prosim o kontakt na harfistu na svatbu v Brne tento cervenec... prosim prosim :-)
Odpovědět
ahoj, mate nekdo zkusenost s harfou na obrade?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, poradíte mi kontakt na harfenistku, nejlépe Brno a okolí, díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste hledali harfistku (pro budoucí nevěsty), neváhejte se podívat na mé webové stránky a napsat mi :) S pozdravem, Simona
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?