Poptáváme živou hudbu (mono nebo duo band) na svatbu 6.8.2016 okr. Benešov

Poptáváme živou hudbu (mono nebo duo band) na svatbu 6.8.2016 okr. Benešov schopnou hrát popovou, rockovou muziku, ale i nějaké lidovky - náš předpoklad využití hudebníků s přestávkami od 15:00 do 1:00 následujícího dne. Prosím nabídněte. Předem děkuji. V případě zájmu se ozvu.
Odpovědět
Profilova fotka
DJ Mirek Vobora- DJ na Svatbu , Narozeniny s Video Diskotékou a Karaoke. Zkušený DJ a moderátor . Dj+světelná a zvuková aparatůra na 4H. . . za 3500, -Kč. Na dalším se dá domluvit..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, naše kapela má zatím v tomto termínu volno. Pokud se Vám budou líbit naše ukázky, rádi Vám předložíme nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jsme kapela Groove Harmony a na našich vebových stránkách si můžete poslechnout pár ukázek naší produkce, přečíst reference apod. Děláme muziku už přes 20 let. Hráli jsme dlouhou dobu v zahraničí pod agenturou SFM (Švýcarsko). Jsme schopni hrát prakticky cokoliv a na živo. Náš repertoár obsahuje kolem 400 skladeb. Jsme z Ostravy, ale jezdíme po celé ČR. Cenovou nabídku na požádání zašlu. Přeji hezký den a těším se na eventuální spolupráci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?