Polka, valčík

Ahoj holky, potřebuju poradit, dělám seznam písniček na svatbu a chci tam mít i nějaky polky, valčíky a další neznáte prosím nějaký přesny názvy těch písniček, ktery si můžu přípravit?
Odpovědět
@lety1 Myslíš nějaké "modernější" nebo normálně dechovkové?:-)
Odpovědět
právě spíš ty dechovkové :)
Odpovědět
@lety1 Valčíky: Návrat z Francie, Kvítek jabloňový, Cesta do Kútů, Chtěl bych se ti vzdát, ej budo kamená, ej volari volari, kolem nás, láska nějvětší, psaní, sloboda sloboděnka, záhorí, ked rozkvitol vinohrad, muzikanti z moravy, pro keho sa stojíš, mamko moja, měl jsem frajárečku, za Lanžhotem v poli, už v Kyjově zvonijů, Vacenovsků dědinů, Hodonínská Bažantnica, V tej Milockej bažantnici, Zdaleka poznám šohajíčka, lásko moja lásko, Keby ste věděli, Zahraj cigán. Polka: tři srdénka, Břeclavaská kasárna, v tej starej forotě, Hustopečská dolinečka, Lanžhotská mája, Nestačí jen snít, chyťe sa šohaji, Krojovaná, Nevolej, trhala jsem z rána jatelinku, u našeho mlýna, Palikovská, Hance. Ještě popřemýšlím a případně napíšu:-)
Odpovědět
děkujíí moc...snad z toho něco dj bude mít :-)
Odpovědět
@lety1 Na youtubu je spousta písniček.
Odpovědět
Ahoj, což takhle Škoda lásky, Jetelíček u vody, Já jsem malý mysliveček, Na Pankráci nebo Sokolíci
Odpovědět
@stracenka no nic proti, ale ty moravské budou asi lepší @lety1
Odpovědět
Koukám, že je lety1 z Olomoucka, tak to asi jo. Já moravské teda naopak vůbec nemusím. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Správný DJ musí mít v základní výbavě celou škálu klasické taneční hudby i hospodských písniček. Nemůže chybět Moravanka, Šlapeto a další skvělé kapely. DJ právě na svatbě musí počítat s naprosto širokou škálou hudby pro jednak různorodou věkovou skupinu a zároveň velmi různorodé hudební chutě svatebčanů. Svatební veselí není diskotéka "duci duc tancuj na to, co DJ chce" a tím se zásadně odlišují svatební DJ od klasických.
Odpovědět
U nás to vždycky rozjede Čecho Decho :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?