Polka, valčík?

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Budeme mit obřad, pak oběd s rodinou a v 17h se zacnou schazet pratele na raut. Chci se zeptat, jestli jste hrali na svatbe valcik, polku a tak? Nevim, kdy bych to tak dala..ze starsi generace tam moc lidi nebude, nemame babicky ani dedecky...bude tam akorat teta a jeji pritel (70 let). Jak byste to řešili, prosím?
Odpovědět
My měli svůj tanec na walz, pak další menší výběr na tanec. Potom přišli na řadu old school hitovky i moderní písničky, nejrůznější ojeté šlágry, kdy se všichni vyblbli, no a v 8 začalo karaoke a i když všichni tvrdili, jak zpívat nebudou, nakonec se už ani netančilo, jenom se střídalipěvci na podiu a bylo to fajn. Nechte si prostě zahrát, to co máte rádi. Plus je dobré dát volnou ruku i hostům. Pokud budete mít DJ, může hrát i na přání a spokojení budou všichni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Vždycky ( pokud nevěsta nezakáže :-D ) zkusíme zahrát jednu sérii na lidovou notu, pokud nikdo netančí, už to nehrajeme, nebo ano, ale POUZE na přání hostů.. U lidovky prostě nikdy nevíte, ale na svatbu, které se účastní starší generace alespoň ze začátku pro formu patří.. Jasně, že večer už valí pecky, tak to má být... x-) jenom s tím karaoke nějak nevím, ano, to se pak už ani netančí... Ale pokud si takhle někdo představuje svatbu okej, hlavně co se líbí nevěstě a ženichovi.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?