Písničky z youtube - jak převést na mp3?

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím poraďte mi jak, mám převést hudbu z youtube na mp3? Jsem totální střevo na tohle. Nikde jinde ty písničky nemůžu sehnat a na tom youtube jsou hlavně různé varianty. Díky moc, L.
Odpovědět
Ahoj :) Tak já to dělám tak že si na youtube zapnu písničku, pak si dám novou záložku a do vyhledávače napíšu: http://www.youtube-mp3.org/ pak si u té zapnuté písničky okopíruju ten řádek jak je tam napsané www a vložím ho na tu stránku http://www.youtube-mp3.org/ do takovýho obdélníčku :) potom kliknu na Convert video a až se to video načte tak dám Download. Nevím jak to popsat srozumitelněji, tak snad to takhle stačí :-|
Odpovědět
Já stahuji přes tohle :-) http://www.stahuj.centrum.cz/internet... Stačí zkopírovat odkaz písničky, vložit do řádku v programu a dát stáhnout, rovnou si i zvolíš kam písničku uložit a v jakém formátu.
Odpovědět
Profilova fotka
přes program aTube Catcher http://www.slunecnice.cz/sw/atube-cat...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, konečně tu někdo tento odkaz dal. Děkuji za něj. Už jsem to tu jednou viděla, že to jde, ale nevěděla jsem jak. Je těžké stáhnout písničku např. na uložto, když to chci v té jiné formě. Za mě palec nahoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky, jste skvělý :-) Zkusila jsem program aTube Catcher a zatím jsem stáhla 2 písničky, tak se uvidí. Ještě jednou díky, Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Asi nejlepší program na stažení písníček z youtube je Vdownloader. http://www.stahuj.centrum.cz/internet... Pokud by někdo chtěl za dobrý peníz sesříhat hudbu na svatbu, můžete psát do mailu :D Radim
Odpovědět
Profilova fotka
Skutečně na netu je programu na stažení a konvert formátu mp4 do mp3 hodně.Já používám "Download Helper"
Odpovědět
Profilova fotka
Ja pouzivam atubecatcher stahuji i videa pres to ma hodne prednastavenych formatu kazdy si vybere:)
Odpovědět
Jednoduché: http://mp3s.nadruhou.net/stahovac/ 1) opsat červená písmenka 2) vložit odkaz z youtube např. http://www.youtube.com/watch?v=Hi9Atr... 3) stáhnout jako mp3 (to se překonvertuje) 4) kliknout na odkaz pravým tlačítkem myši a dát "uložit odkaz jako" 5) uložíte do PC :-) a nemusíte stahovat žádný program!
Odpovědět
Profilova fotka
@claryka tak jsem to zkusila a mám co dlouho hledám, mooooooc děkuji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
my používáme YouTube Song Downloader. Můžeš si tam vybrat, zda chceš stahovat i s klipem, nebo jen mp3 ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@wedding2013 Jednoduchý návod jsem našla tady :) http://www.damenavod.cz/stahovani-you... :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Existuje mnoho on-line převodníky, které vám mohou pomoci. Tyto nástroje výše uvedené jsou dobré! Nedávno jsem si další skvělý převodník. To je snadné. Stačí pouze zkopírovat adresu URL YouTube videa a vložte jej do převést pole. Můžete získat soubor MP3 za chvíli. :-) http://www.apowersoft.cz/video-na-mp3...
Odpovědět
Super, super, super! Zrovna včera jsem taky narazila na písničky, co se mi líbí a bylo jen video...tohle mi moc pomohlo. Díky moc! Teď už to je hračka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mě to přijde zbytečně složitý Já jsem našel tohle http://otevrito.cz/o/stahovani-hudby-... a gooood :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Prosím, neporadil by mi tu někdo aktuální vyzkoušenou a spolehlivou bezpečnou stránku, kde je možné převést např. video z youtube na formát mp3 nebo mp4? Potřebuji pár písní, které jsou k sehnání jen jako videoklipy překonvertovat na audio. Odkazy uvedené výše jsou po těch letech většinou už nefunkční. Moc děkuji za rady.
Odpovědět
@lucernav Já vždy napíšu do googlu "flv to mp3" a vyhledá se hromada stránek, pak si stačí jen vybrat 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@lucernav Používám https://x2convert.com/ a kvalita je ok (bezpečné je to snad taky, alespoň jsem si tam teda nikdy žádný virus nestáhla 🙂 ). Je to na stahování z YouTube ve formátu mp3 (audio) nebo mp4 (video).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucernav Krásný den. Nejjednodušší je aktuálně na YouTube toto: U odkazu např. www.youtube.com/watch?v=Cb5TOFmLJnM smažete v prohlížeči písmenka"ube" tedy zůstane "www.yout.com/vaš odkaz" a potvrdíte. Přesměruje vás to na stránku kde se dá stáhnout mp3 / video. Nebo pak více "košer" způsob Spotify :)
Odpovědět
Moc moc děkuji zasnoubenazrzka, zoe_se_vdava i Martinu Vlčkovi. Hned jdu zkoušet vaše rady. 🙂 Velké díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?