Písničky pro tanec starších ročníků

Profilova fotka
Můžete mi dát prosím nějaké tipy na písničky pro babičky a tak? Aby si taky mohli zatancovat :) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Taktez rada vyslechnu tipy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bych pustila neco dechovkovyho, valcik, polku spis v pomalejsim rytmu. Jestli budes mit kapelu/DJ, urcite ti zahraji neco vhodneho, kdyz jim reknes a meli by s tim mit zkusenosti, co se starsim rocnikum nejvic libi.
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi Kapelu mít právě nebudeme, dělám si písničky sama. Tak bych chtěla nějaké názvy těch písniček...
Odpovědět
Profilova fotka
@milujom Tak co třeba Gott, Zagorová, Zelenková, Kubišová, Zich, Janda...? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hellene1 Toho tam mám dost, myslela jsem spíše nějaké ty dechovky na polku a valčík :)))
Odpovědět
A co takhle zjistit co mají přesně rádi za "skupiny" nebo zpěváky? Já jsem dělala pro dědu vzpomínkovou prezentaci z fotek a dalo mi to sice trochu detektivní práce, ale našla jsem nějakou jeho oblíbenou dechovku a pak francouzskou zpěvačku a můžu říct, že to stálo za to. Děda byl moc dojatý nejen fotkami, ale i písničkami, vyprávěl a vzpomínal na mládí a dětství...jedno oko nezůstalo suché :-D A třeba svatební tancování je krásná příležitost jak takhle udělat babičkám radost... Vždyť by šel i nějaký sólo tanec.... mladí co to neposlouchají tak budou mít "alibi" že nemusí na parket.... Je to ale práce, aby to nebylo moc dojemné, aby tu písničku neměly babičky s něčím smutným spojenou a tak... na netu se dá stáhnout dnes už snad všechno. (Už při prvních tónech písničky, na úvodním snímku prezentace, se úplně rozzářil....měl ji oblíbenou už od mlada a říkal, že už si dlouho na ní nevzpomněl a tak...moc krásný okamžik)
Odpovědět
Dále třeba Marie Rotrová, Petra Janů.. Pak třeba takové ty klasiky typu Modřínů háj, Život je bílý dům, Valčík na rozloučenou, Škoda lásky, Cikánka, Slunečnice.. Pak třeba různé místní dechovky, které by mohli znát. Nebo i od Evy a Vaška, ty mají myslím takové i známější, co by se mohlo líbit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte se také třeba na repertoár skupiny Šlapeto, jinak hosty vždycky zaujmou dechovkové písně zpívané pop zpěváky. Walda Matuška například nazpíval Šumařinku, Karel Gott s Marcelou Holanovou Škoda lásky atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mrkněte na repertoár Moravanky - tam jejich dost a dost - polky, valčíky, tanga..... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?