Písnička na příchod ženicha

Ahoj, marně hledám pořádnou písničku na příchod ženicha. Myslím tím nějakou opravdu živou a dobrou skladbu. Piano, čelo, metal...cokoli, hlavně ne žádnou slaďárnu. Zvažoval jsem něco jako Europe - The Final Countdown, ale nenašel jsem žádnou dobrou verzi. Nebráním se apocalyptice, ale neznám žádnou pořádnou skladbu. Nevíte někdo o něčem co svatebním hostům zatají dech a bude to typicky chlapská záležitost. Dík Martin 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přítel si vybral Survivor - Eye Of The Tiger, ale napadla mě třeba AC/DC - Highway To Hell, Nirvana - Smells Like Teen Spirit nebo z Rockyho ten theme song. Ty mi příjdou vhodné pro chlapa, klidně i v instrumentální nebo akustické verzi.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si sama vybrala A.D.I.D.A.S. od Kornů, ale to by mi asi nepovolil přítel :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@donna_pinciotti je pravda, že ta je hodně drsná :-D
Odpovědět
přítel chce taky Eye Of The Tiger...já bych chtěla z Hvězdných válek - tádádádádadadá:-)
Odpovědět
@viki83 ty hvězné války jsou luxusní nápad....chci to:-D
Odpovědět
@evickahoubicka díky:-)
Odpovědět
Super, super... prosím piště ještě někdo další návrhy ;-)
Odpovědět
Jinak písničky z Rockyho jsou docela pecka....
Odpovědět
Profilova fotka
@clarrinka Rocky má super soundtrack, nejvíc se mi asi líbí ze 4. dílu. Jinak mě napadlo: Queen - We Are The Champions, Joan Jett & the Blackhearts : I Love Rock And Roll (třeba jen instrumentální verzi), Guns N Roses: Knockin On Heavens Door nebo když to vezmu hodně obecně: Linkin Park, Beatles, Green day, Blink 182, Simple plan, 30 second to Mars, Nickelback,The Offspring, Sum 41 Líbí se mi ješte písničky ze soundtracku z Prciček 1,2,3.
Odpovědět
Ahoj, manžel šel na soundtrack Pirátů z Karibiku, a mělo to úspěch:-)
Odpovědět
Ahoj.Vypadá to, že máme konečně vybráno :-) Rockyho theme song. Líbí se nám nejvíc. Moc děkuji všem za pomoc a kdyby Vás ještě něco napadlo, napište... 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ja beru ty piraty:)
Odpovědět
Článek se načítá
@clarrinka Zrovna řeším to samé .. Právě jsem narazila na tohle a myslím, že to vůbec není špatné: https://www.youtube.com/watch?v=6Dakd... ..
Odpovědět
@angell211 ahojky my jsme meli svatbu v roce 2014 a ten Rocky na příchod Martina byl vážně super! :-) přeji vam ať máte svatbu stejne krásnou jako my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@clarrinka Otázkou je, proč svatebním hostům nevyrazit dech. Celý den je o Vás a hosté by měli do jisté míry akceptovat Váš styl, Vaši hudbu, jídlo, květiny atd. Zvolte si to, co se bude nejvíce líbit Vám. Je to Vaše svatba. Petr Knap KV-Production
Odpovědět
@kv_production To je presne nás názor!! Proto jsme meli vše jen podle sebe a nepřistoupili jsme na žádný kompromis. A svatba byla nádherna!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak po dlouhém hledání jsme našli tuto https://www.youtube.com/watch?v=e9GtP... ,strašně se nám líbí, chtěla jsem rychlejší žádnou pomalou ,tu budu mít při příchodu já :-) .
Odpovědět
@cerna1987 ty jo super :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?