Písně na svatební obřad, jak dlouhé mají být?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám dotaz ohledně nějakých moderních (nemusí být ani české) písniček ke svatebnímu obřadu... nepreferujeme ani svatební pochod... jak dlouhé by písničky měly být a kolik jich musí být ??? Díky předem za Vaše odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
nam dala primo matrika papir s pisnema a musime si vybrat, jednu na pochod a tri pri obradu a na odchod my jsme si vybratli na pochod, klasicky svatebni pochod a potom budeme mit eric clapton - tears in heaven streissand,dion - tell him r.williams - angels
Odpovědět
zeptej se přímo na matrice, každá to má jinak, já jsem tam volala taky a mám jasno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nejsem sice holka, ale snad to nevadí :-) Písniček, či lépe řečeno skladeb na svatební obřad (mohou a některé by měly být spíš instrumentální) je podle stopáže podle mých zkušeností cca 5-6. Na příchod nevěsty jedna (buď klasický pochod, nebo třeba na hradě nějaká slavnostní fanfára, může ale být i jakákoli jiná - kamarádka měla třeba ke svému příchodu skvělou a nepříliš známou písničku od Michaela Jacksona "Speechless" a bylo to moc hezké). Potom k slavnostní řeči oddávající nebo oddávajícího další skladba (tady volte určitě instrumentálku). Ta se ve chvíli, kdy se oddávající ptá, jestli si to nechcete ještě rozmyslet ;-) , stáhne. No, a poté, co vás prohlásí za manžele, už může hrát cokoli, co je vám milé. Podle počtu hostů a stopáže skladeb to vychází tak na čtyři kousky. Přeji hezkou svatbu!
Odpovědět
Profilova fotka
@giacomo možná je to hloupá otázka, ale co je stopáž?
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se za odborný termit :-) - stopáž je čas hraní, tedy například 3:55 uvedený na CD u písničky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?