Píseň k tanci s rodiči

Profilova fotka
Ahoj, nevíme, jakou píseň dát na tanec nevěsty s otcem a ženicha s (nevlastní) maminkou. Vlastní maminka mu totiž zemřela, když byl ještě dítě, tak by to chtělo něco, při čem se nebrečí. Nebo aspoň brečet nemusí. Děkuji
Odpovědět
@libuse_chroncova My tančili s rodiči na What a wonderful world od L.Amstronga.
Odpovědět
Profilova fotka
@chelexi ahoj, děkuji, mě se to líbí, ;-) ale přítel toto moc rád nemá :-(
Odpovědět
Vím jak je složité najít písničku, tak aby se líbila oběma :-). Tak snad Vám někdo dá další tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Luis Armstrong je určitě dobrá volba.. případně třeba Frank Sinatra - Strangers In The Night ... Phill Colins - True Colors .. rozhodně něco staršího, asi spíš ne nic CZ/SK .. i když třeba Kryštof - Cesta taky není zlá .. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro rodiče hráváme Život je jen náhoda, Sladké hlouposti, Tereza, Stín katedrál, Čo bolí to prebolí, Každá trampota má svou mez, Let it be, Šípková Růženka Pokud jsou na country, tak třeba Žlutá růže z Texasu, Sbohem lásko, Poslední kovboj, Loď John B, Kdyby tady byla, taková panenka Mělo by to být něco z jejich oblíbeného...zkuste zjistit, které písně mají v oblibě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Nejčastěji Každý jednou velkou lásku potká - česky, nebo anglicky, nebo Moon River, pokud rodiče i snoubenci zvládají alespoň základní waltz.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Libuše, připravil jsem playlist s 50 krásnými skladbami pro první tanec nebo tanec s rodiči. Třeba zde najdete inspiraci - http://ozzby.cz/playlisty
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?