Ozvučení svatebního obřadu

Ahojky, neznáte, nějakého DJ nebo člověka s aparaturou, který by nám byl schopen zahrát-pustit reprodukovanou hudbu při obřadě? Nejlépe jižní Morava. Děkuji ;-)
Odpovědět
@nicky215 Ahoj :-) to mě teď také zaujalo :-) Sice máme na obřadu mít klasicky piano nebo housle, ale přítelovi se žádná skladba v tomto provedení nelíbí (z těch, co na zámku hrají), tak zvažujeme vlastní hudbu. Mám známého, který hraje jako DJ, ale nejsme si jistá, zda i na svatbách takto pouští hudbu - https://www.facebook.com/mathessandda... DJ DARK.
Odpovědět
@zosyia mockrát děkuji:-) my máme taky vybrané skladby,které nám nebyly nabídnuty -měli jsme mít původně houslové duo..a nějak se nám do těch houslí a jejich klasických pochodů nechce :-D
Odpovědět
@nicky215 Právě! :-) Dnes jsem si pouštěla v instrumentálním provedení skladby, které na zámku hrají a nic moc i když píseň sama o sobě je třeba hezká. Na přání snoubence jsem našla jako instrumentální hudbu z ROCKYho a to je něco úplně jiného :-D https://www.youtube.com/watch?v=ltMnJ... Takže asi začneme vybírat klasické písničky :-) Můžu se zeptat, kolik jste si jich pro obřad navybírali?
Odpovědět
@zosyia na housle jsme si mohli vybrat 3 písničky,ale paní ze svat.agenury nám řekla,že je to málo,ať si seženeme někoho jiného. Takže budeme mít 4-5 skladeb,ale ten,kdo nám je pustí stále chybí:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pouštění vybraných skladeb během obřadu, popř. ozvučení smyčců, klavíru, harfy, kytary, aj. jsme schopni zajistit v jakémkoliv prostoru včetně venkovních akcí. Rovněž jsme schopní zajistit ozvučení oddávajícího a budoucích novomanželů tak, aby jejich "ANO" slyšeli úplně všichni. V případě zájmu mrkněte na naše stránky a určitě se domluvíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ozvučení svatebních obřadů a hudebních produkcí se věnuji deset let. Zakázky realizuji po celé ČR. Zákazníkům vždy poradím s výběrem hudby, postarám se o přípravu skladeb a zajistím kompletní zvukařské práce. Více informací zasílám interní poštou.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?