Ozvučení obřadu

Nevěsty, máte nebo měli jste neozvučený obřad (venkovní obřad)?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Záleží kde a v jakém ročním období. Pokud je to v parku v době červen až srpen kdy je aktivní ptactvo, tak i to může být příjemná přírodní svatba. Ovšem pokud je to v bytové zástavbě, kde je hudbou k obřadu dopravní ruch, stavební práce atd. tak to má daleko od romantiky. No a v parku v chladném podzimu je to barevně krásné ale poněkud smutné až formální. Nicméně je to o cítění každého páru.
Odpovědět
Díky za názor ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na takovém obřadu byla a špatné mi to nepřišlo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro ozvučení hovoří ještě jedna věc - v případě většího počtu účastníků obřadu, navíc pokud jsou někteří starší, je lepší dát oddávajícímu mikrofon. V opačném případě z jeho proslovu nebudou ti, kteří stojí vzadu nebo hůř slyší, nic mít. Někteří oddávající se použití mikrofonu brání, ale většina se nechá přesvědčit a je to jen ku prospěchu. Přeji hezkou svatbu!
Odpovědět
Děkuji Vám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, určitě by jsem obřad ozvučil. Hlavně na ozvučený obřad budete mít určitě hezčí vzpomínky. - navíc třeba u DJe si můžete vybrat i Vaší oblíbenou píseň na příchod a odchod od místa kde se budete oddávat :-) Určitě by jsem ale vybral klidnější místo, aby tam třeba neřezal dřevo soused :D
Odpovědět
Díky za názor ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?