Ověřená kapela z Brna a okolí

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych doporučit nějakou ověřenou pohodovou kapelu z Brna či okolí (spíš směrem na východ) se kterou by byla dobrá domluva, zahráli by klasický český i zahraniční repertoár aj moravské lidovky a to vše za rozumný peníz ;-) (mým zvláštním přáním je, aby byli rozumní co se týče zvučení, aby to nebylo přeřvané a část hostů, kteří zrovna nechtějí tančit, se mohla normálně bavit). Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme kapela z Brna a rádi bychom Vám zahráli na svatbě. Máme speciální způsob ozvučení tak, aby vše splňovalo váš požadavek, tak jako jej uvádíte a repertoár by určitě také v pohodě splňoval Vaši představu . Neuvádíte ovšem zatím termín vaší veselky :-( , tak abychom vám mohli případně učinit kompletní nabídku přes I.P. S pozdravem Zuzka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme strašně rádi "Ukulele Orchestra jako Brno", jsou to borci. Jenom nevíme, jak jsou na tom s moravskýma lidovkama, nemůžeme si vybavit, jestli jsme od nich nějaké slyšeli. Nicméně kdekoliv, kde jsme je viděli na svatbě hrát, tak lidi pařili jako o život.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídka v IP.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?