Od kolika hraje hudba na svatbě?

Ahoj holky, jak to budete mít s hudbou?? Od kolika Vám budou hrát?? A jak to vlastně budete mít?? Trochu si s tím nevím rady. Obřad máme ve 12:00.
Odpovědět
Nám až od šesti, protože dřív nemůžou, kdyby mohli dřív, tak bych chtěla tak od čtyř.... :)
Odpovědět
To my nejspíš taky, ale pořád nevím jak to udělat.. Co budete dělat do té doby??
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete mít hudbu na podkreslení atmosféry.. ta se může dát i před prvním tancem.. Budete mít živou hudbu? Vše záleží na tom co máte naplánováno v průběhu dne. Jedna kapela jistě nezvládne hrát celý den, tak je vhodné si ji šetřit na nejlepší část dne, např. podvečer :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad v 11 a hudbu od 17 hodin. Bylo to tak akorát, že si všichni stihli odpoledne pěkně popovídat a potom se rozjela taneční zábava :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby zpivajiciho dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Reference na jednotlivé Dj's najdete na našich stránkách nebo tady na beremese. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z vlastní zkušenosti vždy doporučujeme kapelu cca 19:00 - půlnoc. Takhle se nám to mnohokrát osvědčilo. Nedělejte si starosti s tím, že obřad máte ve 12 a pak tedy 7 hodinový prostoj. Počítejte s tím, že se vše natáhne a troška klidu hostům vůbec neuškodí. V mezičase je možné pustit něco do podkresu. Hosté si budou chtít popovídat s vámi a mezi sebou a hudbu bych šetřil na dobu, kdy se jim bude chtít tancovat. Hezký den, ať se svatba vydaří.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My hrajeme nejčastěji od 17 do 01
Odpovědět
@petaamisa Asi od oběda necháme puštěnou hudbu jen jako z notebooku, aby nebylo ticho :D jinak máme připravený fotokoutek, ten taky zabaví lidi, nějaké svatební hry se dají hrát, svatební noviny máme pro dobu při focení novomanželů a ještě grilování, tak snad to bude stačit. Máme obřad ve 12, oběd cca ve 13:00, pak ještě krájení dortu a tak, ono to uteče rychle. V září jsem byla na svatbě a tam začali hrát taky až takhle později a taky se to dalo... horší spíš bylo, že nevěsta se ženichem zmizeli na focení cca na dvě hodiny a to bylo docela dlouhá doba, tak jsme se byli projít po venku a tak....
Odpovědět
Profilova fotka
My meli pri prijezdu hostu saxofonistu, pul hodinky hral venku na terase, zatimco vsichni meli sampanske/pimms/pomerancovy dzus, pak hral dalsich 30 minut vevnitr k obedu. Po nem hned DJ navazal s instrumentalni hudbou, co jsem mu poslala, jen jako podbarveni ke zbytku obeda, aby nebylo ticho a hned po obede to osolil, protoze se nam zacali schazet vecerni hoste o 20 minut driv, nez bylo na pozvance. Obrad byl ve 13:45, obed v 15h. Vecerni hoste byli pozvani na 18:30.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?