Od kolika hodin máte domluvenou kapelu (DJ) na hostině?

Ahoj holky, už dlouho přemýšlíme od kolika hodin objednat kapelu na naší oslavu. Říkám si, že je docela zbytečné platit je 2 hodiny v době pozdního oběda (16-18h) když budeme jíst a oni nejspíš nebudou hrát. Úvaha byla taková, že budou hrát až na rautu (od 18h). Na druhou stranu se mi zdá nevhodné, aby se po slavnostním obědě teprve začali chystat. Poraďte jak jste to měli vy nebo jak to plánujete. Děkuji :-)
Odpovědět
myslím, že od těch 18h to bude v pohodě, u nás to bude také tak :) přijdou na 18 po hostině, v klidu se nachystají, nemyslím si že tam bude hned od 18h čekat zástup večerních hostů, takže kapela bude mít čas se přichystat, spíš by bylo asi divný kdyby hráli v době oběda nebo tam přišli, když je ještě hostina v plném proudu..
Odpovědět
My máme objednanou hudbu hned po obědě cca od 14:00 hod. až do 02:00 hodin noční tak snad to bude stačit....a mezi tím určitě i nějakou zábavu, která bude zastupovat pauzy kapely :o)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme oběd asi od půl druhé, v půl páté přijdou kamarádi na raut a v půl šesté se začne hrát...taky jsem nad tím dost dumala, tak snad to bude ok...
Odpovědět
Profilova fotka
My to budem mít s jídlem podobně jak vy, oběd od 16 nebo 16:30 a od 19 raut...bavili sme se o tom s Dj a on povídal, že minimálně hodinku bude chystat aparaturu a ozvučovat (!) salonek, takže tam bude už před obědem, vše si připraví a na oběd nám bude hrát nějaký podkres, potichu, něco relaxačního :-) my máme výhodu, že nás stojí pevnou cenu a hraje hodin kolik chceme,takže je nám fuk jestli přijede ve 14 nebo v 18 :-)
Odpovědět
Tak mě DJ říkal, že pokud je oběd kolem jedné, tak běžně chodí mezi 15 a 16 hodinou, nachystaný by měl být rychle. To už si prý lidi popovídali a mají chuť tancovat a my bychom měli být zpět z focení.
Odpovědět
Tak my jsem na oběd dorazili cca v půl druhé a kapela hrála až od 17 hod a bylo to pozdě - mohli klidně být až o hodinu a půl dřív..
Odpovědět
My jsme měli oběd asi ve 14hod-asi do 15-15:30 se jedlo, rozkrajoval dort apod., po obědě jsme se šli fotit a kapela začala hrát od 17hod. Ale také mohla začít hrát dříve. Lidé na nás pak čekali, než přijdeme z focení a neměli moc co dělat. Takto mohli už tancovat a bavit se. Nijak extra to nikomu nevadilo, kuřáci se vyřítili na terásku, ostatní se bavili vevnitř a měli zase chvilku klidu, než to vypuklo, ale jde spíš o takový můj pocit, že se mohli bavit lépe, kdyby už hrála kapela...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?