Od kdy DJ na hostině???

Profilova fotka
Mám za sebou bezesnou noc a hodiny debaty na téma, kdy by měl DJ začít hrát na svatbě. Můj a přítelův názor je, že DJ může přijet až na čtvrtou hodinu, kdy budeme po obědě a pak to může rozjet. ALE rodiče přišli s tím, že by tam prostě DJ měl být už před oběděm. Jak jste to měli vy? Která varianta je lepší???
Profilova fotka
@keeshka Tato diskuze už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/...). DJ opravdu bohatě stačí pozvat až na čtvrtou, ale doporučuju mít i při obědě nějaký tichý hudební podkres. Manžel nahrál na MP3 pohodový jazzík, Louise Armstronga apod. a v restauraci to pak pustili - byli jsme domluvení předem a všem se to moc líbilo.
Profilova fotka
@makovaapanenka děkuju moc, přiznávám, že jsem z toho tak unavená, že jsem neměla sílu diskuzi hledat. Ano, přesně tak bychom si to představovali, na oběd jen podtextovka, kterou může pustit i restaurace a pak se to prostě rozjede ;-) .
Profilova fotka
Dle mého názoru stačí po obědě na čtvrtou, jak zamýšlíte. Před obědem to může mít smysl například pokud je to akce i s ozvučením obřadu, tedy DJ tam už stejně je, nebo když je hodně hostů a využije se při obědě mikrofon na proslovy. Pouze kvůli podkresové hudbě během oběda je to asi otázka peněz - zpravidla má podnik vlastní repro a pustí Vám tam například přinesené CD. Po obědě budou hosté rádi když se protáhnout, projdou se ven apod.
Profilova fotka
@keeshka Ahoj,náš DJ tam bude od samého začátku.Jelikož máme obřad od 14hod,tak jsme nechali udělat takovou malou seznamovací akcičku dvě hoďky před obřadem,kde bude i malé pohoštění.DJ pude hrát jen tak z lehoučka,aby nebylo úplně ticho.Pak nám bude hrát skladbu na příchod ženicha a na můj příchod,na obřad......prostě bude tam figurovat furt :-)
Profilova fotka
Tuto diskuzi zamykám, jelikož již jsou tu stejné a podobné témata. Můžete se podívat do následujícíh odkazů: http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/... http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/... http://www.beremese.cz/diskuse/na-sva... http://www.beremese.cz/diskuse/hudba/...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?