Obřadní písně - Popelka

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty, potřebovala bych od vás poradit. :-) Jsem vyloženě odpůrcem klasických obřadních pochodů a s přítelem máme na tohle celkem odlišný styl. Tak nějak se nemůžeme dohodnout nad obřadními písněmi, zvláště k příchodu nevěsty a ke společnému odchodu na konci. Nedávno jsem si prozpěvovala písničku Tři oříšky pro popelku a napadlo mě, že by se to možná hodilo a že by to bylo možná i originální :-D. Tuhle bych viděla pro příchod nevěsty a pro společný odchod - aby to bylo do stylu Popelky - Kdepak ty ptáčku hnízdo máš. Nad tím můj snoubenec začal rozmýšlet - takže konečně nějaký kompromis. :-N Písničky bych chtěla bez zpěvu něco jako https://www.youtube.com/watch?v=-aURk... a https://www.youtube.com/watch?v=Bezbl... . Svatbu budeme mít v evangelickém kostele, bohužel tam nemají aparaturu, takže to musí být zahráno živě, buď jsem přemýšlela o sehnání hudebníka s klavírem a nebo myslíte, že by to šlo zahrát i na varhany? :-D A hodí se to vůbec? Prosím napište mi své nazory, budu vám moc vděčná! :-)
Odpovědět
@myuuki Na varhany se dá zahrát cokoliv:-) Aspoň nám to říkal varhaník. Popelka je dost dobrý nápad,já bych jí při obřadu taky chtěla,ale napadlo mě to až po svatbě:-)
Odpovědět
Mrkni na https://www.youtube.com/watch?v=PjIt3... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc, :-D tak teď jen aby byl varhaník tak ochotný a naučil se to pro mě :-D .
Odpovědět
@myuuki Určitě se to naučí,náš varhaník se pro nás musel učit Dobytí ráje,musel i noty shánět,a zvládnul to na jedničku:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?