Obřad v kostele - poraďte hudbu

Nevěsty, poraďte prosím.. Jaké skladby vám budou hrát při obřadu v kostele? Svatební pochod mám jasno, jen si mám vybrat ty ostatní skladby a všechna ta vážná hudba na mě působí dost depresivně :D Ví někdo i o nějakých veselých skladbách? Budou mi hrát varhany a jedny housle.. Díky moc za jakékoliv rady a inspiraci! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla na nástup nevěsty toto https://www.youtube.com/watch?v=EkASK... (hráno jen na varhany a bylo to super, vycházela jsem až v čase cca 0:40), co měl ženich si už nepamatuji :-D , pak nám kamarád zpíval Halelluja k tomu doprovod na varhany, dál si nevzpomínám a svatební pochod jsme měli až k odchodu z kostela. ;-)
Odpovědět
@veruskaha Nám varhaník hrál klasický svatební pochod,k proslovu Dobytí ráje,a na přípitek a to ostatní Andělské přátelství.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme tyto, ale jsou so spíš ty klasické, ty se nám líbí: Pachelbel - Canon D Wagner - Svatební pochod Handel - Largo Bach - Air Mendelsson pochod
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to máme podobné, zrovna to s varhanici a houslistkou řeším, máme zatím Pachelbela, Ave Maria, a Christina Perri thousand years, dále je v řešení Hallelujah... Dalsi co se mi líbí jsou v kombinaci housle piano a nevim teda jestli by to šlo..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?