Objednejkapelu.cz - máte zkušenosti s touto agenturou?

Ahoj nevěsty, máte některá zkušenosti s touto agenturou? Ráda bych sama kontaktovala přímo kapelu, ale bohužel není tam na nich žádný kontakt ani jméno. Neznáte přímo pána, který je ze Slezska? Je tam pod názvem Kapela 03880.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím že toto téma už tu taky bylo. Nicméně sám na této stránce působím a kontakt na kapelu dostanete až po objednání hudebního tělesa... je to logické, protože právě z toho žije tato agentura - pro příklad... vyberete skupinu za 10000, zaplatíte 11000,- (1000 jde agentuře) Pokud toto chcete obejít a kontaktovat přímo skupinu, tak bych řekl je to hledat jako jehlu v kupce sena, já třeba poznám nabídky svých kolegů z okresu, protože se všichni známe, vidím fotku a vím o koho se jedná. Možná hledat a hledat, ale pokud máte opravdu o skupinu zájem a líbí se Vám natolik že obohatí Váš den D, neváhal bych korunu prostě přidat, on ten podíl stránky totiž zas tak velký myslím není ;-) S pozdravem FANNY x-)
Odpovědět
@fannymusic Dobrý den, moc děkuji za info. Super, tak 1000kč není moc. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@tin23 Ahoj, děkuji. Už jsme si objednali hudebníka. Pán měl strašně moc hodnocení, tak jsme oba zvědaví. Co nám přeposílal za mail, tak nemůžeme nic vytknout. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše fannymusic výše. Také s touto agenturou spolupracujeme a můžu ze svých zkušeností napsat o nich jen to nejlepší. Je to sichr jak pro muzikanty tak pro klienty. Spolupráce s nimi je bezvadná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?